Závod v Skalici oslavuje výročie: Protherm Production otvára svoje brány pre verejnosť

NETKY.SK • 7 Október 2024, 16:47 • 2 min
Závod v Skalici oslavuje výročie: Protherm Production otvára svoje brány pre verejnosť

SKALICA - Návštevnícke centrum v Protherm Production v Skalici oslavuje 8. výročie a pri tejto príležitosti ponúka jedinečnú možnosť nahliadnuť do zákulisia modernej výroby. Exkurzie so sprievodcom sú určené pre milovníkov techniky a študentov, ktorí chcú spoznať najnovšie technológie a výrobné procesy v oblasti vykurovania. Stačí sa vopred nahlásiť a užiť si interaktívnu prehliadku plnú fascinujúcich ukážok z prostredia medzinárodnej spoločnosti Vaillant Group.

slovakia

left justify in out

"Je to vzácna príležitosť vstúpiť do zákulisia moderného výrobného závodu," dodáva manažérka návštevníckeho centra, Zuzana Kapsová.

Exkurzie so sprievodcom prebiehajú v závode v Skalici vo vyhradených termínoch po telefonickom nahlásení na čísle: +421 / 34 69 66 277. Kvôli bezpečnosti môže skupina návštevníkov pozostávať z maximálne 15 až 20 ľudí, s minimálnym vekom 14 rokov.

Exkurzie sú vhodné pre priaznivcov techniky aj pre stredoškolských a vysokoškolských študentov najmä technických smerov.

Výrobca vykurovacích zariadení prvýkrát otvoril svoje návštevnícke centrum v septembri v roku 2016.

"Odvtedy nás navštevujú najmä odborníci z oblasti vykurovania, ale i laická verejnosť," uviedol Juraj Hornáček, riaditeľ Protherm Production. Závod je súčasťou medzinárodnej spoločnosti Vaillant Group so 150-ročnou tradíciou a centrálou v Nemecku. Ide o globálneho lídra v oblasti vykurovacích technológií, ktorý na Slovensku vlastní tri závody.

   

obrazok
Zdroj: Protherm Production
obrazok
Zdroj: Protherm Production

Skupina Vaillant Group má celkovo vo svete desať závodov na výrobu vykurovacích zariadení. V piatich z nich sa nachádzajú návštevnícke centrá. Expozície ponúkajú fascinujúci náhľad do sveta najmodernejších technológií značky Vaillant a ostatných značiek skupiny, ako Protherm a Saunier Duval.

Interaktívne výstavy sú plné zaujímavostí a príbehov, s jedinečnou ukážkou výrobných procesov. Návštevníci sa dozvedia aj to, akú cestu absolvuje každý výrobok, kým sa dostane na trh.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Viktória Gromová
Zdroj: Protherm Production, Foto: Protherm Production
Netky
Silvester príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies