Skóre neriešim, ide len o výkon: Sivák hodnotí svojho najbližšieho titulového vyzývateľa

NETKY.SK • 8 Október 2024, 18:00 • 2 min
Skóre neriešim, ide len o výkon: Sivák hodnotí svojho najbližšieho titulového vyzývateľa

Václav Sivák je suverénne najlepší postojár domácej scény naprieč všetkými váhami. Český BadBoy si naďalej drží nulu na konte svojich prehier a platí to aj po poslednom turnaji RFA x IAF v Prahe.

slovakia

left justify in out

Len necelý mesiac po ňom nastúpi 19. októbra do ďalšieho zápasu, tentokrát do ďalšej titulovej obhajoby. Na RFA 18 v Žiline vyzve Maďara Farkasa a opäť urobí všetko pre to, aby predĺžil svoju neporaziteľnosť. Vstupenky si môžete zakúpiť na portáli Predpredaj.

Emotívny turnaj, skóre je nepodstatné

Ak ide o akýkoľvek bojový šport, nula na konte prehier je niečo, čo vzbudzuje pozornosť po celom svete. Sivákovo víťazstvo na KO v Prahe bolo s poradovým číslom 30, no česká hviezda tomu príliš veľkú váhu nedáva. „Toto vôbec neriešim. Ide len o výkon,“ jasne ukázal, ako je v hlave nastavený.
 
Na podujatí v Prahe vystúpil len pár hodín po svojom otcovi, ktorý si odbil svoju profi premiéru. Sivák bol dokonca v jeho rohu a po tom, čo nevydržal pohľad na svojho zbitého otca, ukončil jeho zápas hodením uteráku do ringu. Odhliadnuc od tohto zápasu je však celkovo spokojný. „Turnaj bol dosť emotívny. Videli sme veľké zvraty, ako v zápasoch, tak aj v zákulisí. Pekné zápasy a top atmosféra,“ zhodnotil galavečer, ktorý sa udial len pred pár dňami.

Okamžite späť v príprave

Po troch týždňoch od zápasu so Stoykovom ho čaká ďalší, tentokrát o titul vypísaný na 5x3 minúty. Priebeh zápasu si však netrúfa odhadovať. „Uvidíme, ako to bude prebiehať. Ja som pripravený na 5 kôl,“ povedal odhodlaný rodák z Česka. Krátka pauza medzi zápasmi nie je žiadny problém. „Trvalo mi to len jeden deň, kým som sa vrátil do tréningového procesu. Som späť v plnej príprave, hneď prvý tréning bolo 10 kôl sparringu,“ prezradil pred nadchádzajúcim zápasom v Žiline.
 
Ten ho čaká už 19. októbra na Zimnom štadióne proti Lászlóvi Farkasovi so skóre 22-5. „Zatiaľ som se na neho nepozeral. Ja potrebujem byť v top forme. Potom dokážem poraziť každého,“ vyhlásil Václav Sivák. Už onedlho si teda bude môcť na žilinskej pôde pripísať 31. kariérne víťazstvo medzi profesionálmi. Lístky na RFA 18 si môžete zakúpiť na portáli Predpredaj.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miroslav Rimaszombati
RFA, Zdroj foto: RFA/Matúš Zeťák
Netky
Silvester príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies