Tragická nehoda v Topoľčanoch: Motocyklista zahynul pri zrážke s vozidlom + FOTO

NETKY.SK • 9 Október 2024, 11:09 • 2 min
Tragická nehoda v Topoľčanoch: Motocyklista zahynul pri zrážke s vozidlom + FOTO

TOPOĽČANY - Na ceste III/1706 pred obcou Horné Obdokovce došlo 8. októbra 2024 k tragickej dopravnej nehode, pri ktorej 55-ročný motocyklista zomrel po náraze do protiidúceho vozidla. Policajná vyšetrovanie sa zaoberá okolnosťami nehody a zisťuje možné zavinenie.

slovakia

left justify in out

Dňa 8. októbra 2024 došlo v podvečerných hodinách k tragickej dopravnej nehode v okrese Topoľčany, pri ktorej zahynul 55-ročný motocyklista. Nehoda sa stala na ceste III/1706 pred obcou Horné Obdokovce, kde motocyklista z doposiaľ neznámych príčin prešiel do protismeru a narazil do protiidúceho vozidla.

Podľa informácií poskytnutých Krajským riaditeľstvom Policajného zboru v Nitre, zrážka mala vážne následky. Motocyklista utrpel zranenia, ktorým na mieste podľahol, čím sa táto nehoda stala ďalším smutným záznamom v evidencii dopravných nehôd. Na miesto nehody okamžite vyrazili policajné a záchranné zložky, ktoré sa snažili poskytnúť pomoc.

Vodič protiidúceho vozidla bol podrobený dychovej skúške na prítomnosť alkoholu, pričom výsledok bol negatívny. Policajti však plánujú preveriť aj možné požitie alkoholu u nebohého motocyklistu, a to prostredníctvom pitvy. Vyšetrovanie nehody je stále v štádiu prebiehania, pričom sa skúmajú okolnosti, miera zavinenia a presná príčina nehody.

Táto tragická udalosť opäť upozorňuje na dôležitosť dodržiavania pravidiel cestnej premávky a potrebu zvýšenej opatrnosti, najmä v prípade motocyklistov, ktorí sú na cestách zraniteľnejší.

Polícia vyzýva všetkých účastníkov cestnej premávky, aby jazdili zodpovedne a dodržiavali pravidlá, čím môžu prispieť k bezpečnosti na cestách.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Viktória Gromová
Zdroj: KR PZ v Nitre, Foto: FB/Polícia SR - Nitriansky kraj
Netky
Silvester príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies