Conor McGregor: Rok 2024 bol rokom Alexa Pereiru. Jones, priprav sa na výzvu!

NETKY.SK • 10 Október 2024, 15:23 • 2 min
Conor McGregor: Rok 2024 bol rokom Alexa Pereiru. Jones, priprav sa na výzvu!

Conor McGregor je presvedčený, že Alex Pereira je v súčasnosti najlepším bojovníkom v UFC, pokiaľ ide o všetky váhové kategórie.

slovakia

left justify in out

Pereira (12-2 MMA, 9-1 UFC) si pripísal tretiu obhajobu titulu v ľahkej váhe v priebehu siedmich mesiacov, keď v sobotňajšom hlavnom zápase UFC 307 v Salt Lake City zastavil Khalila Rountreeho na TKO počas štvrtého kola. McGregor veľmi chválil Pereiru a úspešný rok 2024, ktorý má za sebou.

Rok 2024 bol rokom Alexa Pereiru, to nikto nemôže poprieť,“ povedal McGregor pre The Schmo. „Ak sa tým budeme riadiť, zabudnite na opasky, zabudnite na čokoľvek iné, to je súťaž. Tento rok má za sebou tri zápasy, tri KO, a ten najpôsobivejší bol nedávno. Alexa Pereiru by som zaradil na prvé miesto.“ Conor musel byť spokojný aj z dôvodu, že vďaka brazílskemu šampiónovi je bohatší o 200 000 dolárov, keďže si pred ich stretnutím stihol podať stávku a pochváliť sa svojou výhrou na sociálnej sieti X.

McGregor dúfal, že Pereira po skončení zápasu s Rountreeom oznámi prechod do ťažkej váhy, ale „Poatan“ povedal, že zatiaľ plánuje zostať vo váhe do 205 libier (93kg). Conor si myslí, že Pereira by bol zaujímavým štylistickým súperom pre šampióna ťažkej váhy Jona Jonesa, ktorý 16. novembra v New Yorku obhajuje svoj opasok proti Stipe Miocicovi v hlavnom zápase UFC 309.

Myslím si, že aj pre Jona predstavuje veľa problémov,“ pokračoval McGregor. „Je to pre Jona nebezpečný štýl. Ale je to pre neho výhodné, pretože nie je taký veľký. Jon je v divízii ťažkej váhy nováčikom. Mal pekný zápas proti Cirylovi Ganeovi, ale v ťažkej váhe je stále nevyskúšaný."

Som si istý, že vzadu v hlave má myšlienku, že niektorí z týchto chlapcov sú naozaj veľkí. Alex je však dobre postavený a stále nebezpečný. V jadre je pravdepodobne ešte nebezpečnejší. Určite by som sa tešil, keby sa tento zápas uskutočnil.“ Tvrdí írska superstar.

obrazok
Šampión Alex Pereira.
Zdroj: Getty Images
obrazok
Jon Jones na UFC 306 v Rijáde, noc UFC: O'Malley proti Dvalishvilimu
Zdroj: Getty Images


twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Ján Sikoriak
Zdroj: MMA Junkie, Foto: Getty Images
Netky
Silvester príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies