Jake Paul otvorene hovorí o svojich myšlienkach na samovraždu a pláne, ktorý sa nikdy nenaplnil

NETKY.SK • 11 Október 2024, 14:16 • 2 min
Jake Paul otvorene hovorí o svojich myšlienkach na samovraždu a pláne, ktorý sa nikdy nenaplnil

Paul, pripravujúci sa na očakavaní zápas proti Mikeovi Tysonovi , ktorý sa uskutočni 15 novembra , prezradil pre The Hollywood Reporter o temných časoch, ktoré podľa jeho slov zahŕňali plán samovraždy.

slovakia

left justify in out

Toto bolo pravdepodobne najprekvapujúcejšie odhalenie v podrobnom článku o Paulovi, ktorý The Hollywood Reporter uverejnil v stredu. Tento článok sa zaoberal Paulovým búrlivým obdobím v južnej Kalifornii pred niekoľkými rokmi.

Mal som plán,“ povedal Jake Paul. „Chcem povedať, že je to šialené. Chystal som sa naložiť do svojho Lamborghini niekoľko kanistrov s benzínom, poriadne sa opiť a zísť z vrcholu tohto útesu v Calabasas. Volá sa to Stunt Road.“ Paul sa vyjadril k tomu, čo ho viedlo k plánu, o ktorý sa nikdy nepokúsil. Jeho rodičia sa rozviedli, keď mal 7 a jeho starší brat Logan 9 rokov. Podľa The Hollywood Reporter to bol „podľa všetkého škaredý rozchod“. Kvôli jeho hulvátskemu správaniu ho zažaloval aj prenajímateľ a spoločnosť Disney ho vyhodila. Koncom roka 2017 Logan navštívil „les samovrážd“ v Japonsku, nafilmoval obeť samovraždy a zábery zverejnil na YouTube.

Dostal som sa do jedného vreca so všetkou nenávisťou môjho brata,“ povedal Jake Paul. „Bolo to zlé. Tá záležitosť so samovražedným lesom mi v podstate zničila kariéru a príjem. Prišiel som pravdepodobne o 30 miliónov dolárov v obchodoch. Jeden obchod s maloobchodnými produktmi za 15 miliónov dolárov sa rozpadol.“ Podľa Jakea Paula to viedlo k problematickému správaniu.

V podstate ma život udrel do tváre a bolo to ako: 'Kto si? Čo si robil posledných pár rokov?'“ povedal. „Viedlo to k pitiu a drogám, k Los Angeles, k večierkom a k celému tomuto svetu. Veľmi rýchlo ma to vtiahlo.“ Jake Paul pokračoval: „A tak som tu: Nemám peniaze, nenávidím sa, celý svet ma nenávidí. Pijem. Mám depresiu a nemám dobrý vzťah ani s jedným z rodičov, ani s Loganom. Jednoducho som sa cítil v živote zle."

Jake sa však nakoniec rozhodol bojovať. „Nechcel som ich nechať vyhrať,“ povedal. „Povedal som si: Budem bojovať. To je to, čo chce každý hater sociálnych sietí. Aby sa zobudil a videl, že Jake Paul sa zabil.'“

Mladý youtuber, ktorý sa v roku 2020 pustil do profesionálnej boxerskej kariéry, povedal, že tento šport mu zachránil život. Má bilanciu 10-1 so siedmimi knokautmi a je aj spoluzakladateľom spoločnosti Most Valuable Promotions, ktorá spravuje stajňu bojovníkov, medzi ktorými je aj Amanda Serrano, niekoľkonásobná majsterka sveta.

Je to cieľ, rutina, zdravie, komunita. Všetko, čo som potreboval,“ povedal. „Od roku 2020 je box číslo jeden a všetko ostatné prichádza až potom. Nikdy som nemal rád YouTube. Bol som v tom len dobrý.

obrazok
Bratia, Logan (vľavo) a Jake na Fanatics Fest NYC 2024
Zdroj: Getty Images
obrazok
Šampiónka Amanda Cerrano
Zdroj: Getty Images

Jake Paul je horlivým podporovateľom Donalda Trumpa a vyjadril obavy z toho, čo sa stane, ak Trump 5. novembra prehrá vo všeobecných voľbách s viceprezidentkou Kamalou Harrisovou.

Myslím si, že Amerika padne, otvoria sa hranice a prídu desiatky miliónov nelegálnych zločincov a ľudí z iných krajín,“ povedal. „A myslím si, že sloboda prejavu nám bude pravdepodobne odobratá tajným, zákerným spôsobom, ktorý nebudeme schopní technicky sledovať.“

Paul podľa The Hollywood Reporter povedal, že jeho otec fyzicky týral jeho a jeho brata a že týranie trvalo od detstva až do odchodu bratov do Los Angeles v neskorej puberte.

Bil nás, fackoval, hádzal nás zo schodov, hádzal po nás veci, psychicky nás týral, manipuloval,“ povedal Jake Paul, ktorý neskôr vysvetlil: “Povedzme, že telefonoval a my sme si s bratom šepkali. A on na to: „Prestaň si šepkať!“ a šľahol ma niečím po hlave. Je tu trest a potom je tu zneužívanie. Jednoducho si na nás vybil svoj hnev. Prechádza rozvodom, o všetko prichádza - a my sme mu boli najbližšími ľuďmi.“



Rodinka Paulových pred pár rokmi na Vianoce. Z ľava do prava Logan, otec Greg, Jake Paul a ich mama Pam.
Rodinka Paulových pred pár rokmi na Vianoce. Z ľava do prava Logan, otec Greg, Jake Paul a ich mama Pam.
Zdroj: Pinterest


twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Ján Sikoriak
Zdroj: MMA Junkie, Foto: Getty Images
Netky
Silvester príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies