Polícia pátra po nezvestnej 16-ročnej Dominike Bednárikovej z Bratislavy + FOTO

NETKY.SK • 13 Október 2024, 18:15 • 2 min
Polícia pátra po nezvestnej 16-ročnej Dominike Bednárikovej z Bratislavy + FOTO

Bratislava sa obracia na verejnosť v súvislosti s nezvestnou 16-ročnou Dominikou Bednárikovou, ktorá bola naposledy videná v sobotu (12. 10.) večer. Odvtedy sa neozvala. Polícia zverejnila jej fotografiu a žiada o pomoc pri získavaní informácií o jej aktuálnom pobyte.

slovakia

left justify in out

 Polícia pátra po 16-ročnej Dominike Bednárikovej z Bratislavy. Naposledy bola videná v sobotu (12. 10.) večer, odvtedy o sebe nepodala žiadnu správu. Informuje o tom polícia na sociálnej sieti, kde zároveň zverejnila fotografiu nezvestnej.

Polícia sa v tejto súvislosti obracia na verejnosť so žiadosťou o spoluprácu. Akékoľvek informácie k súčasnému pobytu a pohybu nezvestnej je možné oznámiť na bezplatnom čísle polície 158, osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení, prípadne formou súkromnej správy na profile polície na sociálnej sieti.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sofia Otahalová
Text/Foto: FB/ Polícia SR - Bratislavský kraj
Netky
Silvester príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies