Tragická dopravná nehoda pri Žiline: Zrážka troch vozidiel si vyžiadala jeden ľudský život

NETKY.SK • 14 Október 2024, 16:07 • 2 min
Tragická dopravná nehoda pri Žiline: Zrážka troch vozidiel si vyžiadala jeden ľudský život

ŽILINA - Na ceste medzi Žilinou a Krasňanmi došlo v ranných hodinách k tragickej dopravnej nehode, pri ktorej zomrela 53-ročná spolujazdkyňa. Vodič vozidla Škoda Octavia z neznámych príčin prešiel do protismeru a čelne narazil do protiidúcich vozidiel. Ďalšie štyri osoby utrpeli zranenia, z ktorých jeden bol letecky prevezený do nemocnice. Polícia naďalej vyšetruje okolnosti nehody a vyzýva vodičov k zvýšenej opatrnosti na cestách.

slovakia

left justify in out

Dnes ráno došlo na ceste II/583 medzi Žilinou a obcou Krasňany k vážnej dopravnej nehode s tragickými následkami. Vodič Škody Octavia, ktorý smeroval od Terchovej na Žilinu, z doposiaľ nezistených príčin prešiel do protismeru a narazil najprv do protiidúceho vozidla Škoda a následne do osobného automobilu značky KIA.

V dôsledku čelného nárazu utrpela 53-ročná spolujazdkyňa z vozidla KIA smrteľné zranenia, ktorým na mieste podľahla.

21-ročný vodič Škody Octavia bol s vážnymi zraneniami prevezený letecky do nemocnice, kde mu bude odobraná krv na zistenie prítomnosti alkoholu či drog. Ďalšie tri osoby, ktoré sa podieľali na nehode, utrpeli zranenia a boli prevezené do nemocnice.

Cesta bola dočasne uzavretá kvôli dokumentácii a odstraňovaniu následkov nehody. Polícia naďalej vyšetruje presné okolnosti a príčiny tejto tragédie.

Polícia zároveň vyzýva všetkých účastníkov cestnej premávky, aby jazdili disciplinovane a ohľaduplne, venovali plnú pozornosť vedeniu vozidla a dodržiavali dopravné predpisy. Zodpovedné správanie môže predchádzať ďalším tragédiám na cestách.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Viktória Gromová
Zdroj: KR PZ v Žiline, Foto: FB/Polícia SR - Žilinský kraj
Netky
Silvester príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies