Sezóna začala: Ako sa darí synovi basketbalovej legendy? Bronny James prelomil mlčanie +VIDEO

NETKY.SK • 16 Október 2024, 12:36 • 2 min
Sezóna začala: Ako sa darí synovi basketbalovej legendy? Bronny James prelomil mlčanie +VIDEO

V utorok večer mladý Bronny James, syn basketbalovej legendy LeBrona Jamesa, debutoval v predsezónnom zápase Los Angeles Lakers proti Golden State Warriors. Hoci jeho štatistiky neboli úplne oslnivé, s dvoma bodmi, jedným doskokom a jednou asistenciou, mladý talent ukázal odhodlanie a potenciál, ktorý sa skrýva pod obrovským tlakom očakávaní. V nasledujúcich zápasoch sa Bronny pripravuje na to, aby sa ukázal vo svojom najlepšom svetle.

slovakia

left justify in out

James, 55. hráč Los Angeles Lakers v drafte NBA v roku 2024, sa v utorok pred ďalším predsezónnym súbojom proti Golden State Warriors v Crypto.com Arene zamyslel nad svojimi prvými tromi exhibičnými zápasmi.

„Pre mňa je to len o získaní pohodlia,“ odvetil James na otázku, na čo sa sústredí v predsezónnom období. „Cítim, že najdôležitejšie je chodiť na ihrisko a získavať skúsenosti. Zvýšiť si sebadôveru a cítiť sa pohodlnejšie, keď hrám vonku.“ „Cítim sa dobre. Čísla by mohli byť lepšie. Musím si len zvýšiť sebadôveru.“ Pri prehre Lakers s Minnesotou Timberwolves 124:107 na začiatku predsezónnej prípravy zaznamenal James iba dva body pri streľbe 1:6 za 16 minút. V ďalšom predsezónnom teste proti Phoenixu Suns neskóroval a za 13 minút sa dopustil štyroch striedaní. Vo štvrtok proti Milwaukee Bucks zaznamenal nula bodov pri streľbe 0:4 za šesť minút. 

V utorok večer zaznamenal dva body pri streľbe 1:5 a prehre Los Angeles Lakers s Golden State Warriors 111:97 v T-Mobile Arene v Las Vegas. Dvadsaťročný nováčik odohral vo svojom štvrtom predsezónnom zápase deväť minút. James povedal, že jeho hlavným cieľom počas predsezónnej prípravy je „získať pohodlie“.

„Jednoducho chodiť na ihrisko a získavať skúsenosti je najdôležitejšia vec,“ povedal James pre ESPN pred utorkovým zápasom. „Zvýšiť si sebavedomie a byť sebavedomejší, keď hrám vonku, pretože sa cítim dobre. Čísla by mohli byť lepšie, ale musím si len zvýšiť sebavedomie.“

Uvidíme, ako sa mladému Jamesovi bude dariť, nakoľko tlak na neho, vzhľadom na to, že je synom basketbalovej legendy, je určite obrovský. Len ťažko si predstaviť, že Bronny má v mysli aj inú možnosť ako uspieť. My mu každopádne budeme držať palce a už teraz sa nevieme dočkať ďalšieho zápasu. Bronny James a Los Angeles Lakers sa predstavia vo štvrtok, keď o 22:00 SELČ vycestujú do Arizony, kde sa stretnú s Phoenix Suns. Zápas bude vysielaný na Nova Sport 2.

obrazok
Lebron so synom Bronnym v roku 2010. Ako hovorieva moja máma, ,,cesty páne sú nevyspitateľné." A tak to bolo aj v tomto prípade.
Zdroj: Jason Merrit
obrazok
Súčastnosť. Podarí sa mladému Bronnymu preraziť?
Zdroj: X / Bronny James

Štatistiky Bronnyho Jamesa proti Los Angeles Warriors:


Body: 2
FG: 1:5
3PT: 0:3
Doskoky: 1
Asistencie: 1
Krádeže: 0
Bloky: 0
Obraty: 0
Fauly: 1
Minúty: 9



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Ján Sikoriak
Zdroj: ESPN, SI, Mens Health, Foto: Brian Rothmuller / Icon Sportswire
Netky
Silvester príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies