Škandál vo futbale: Športovcovi hrozia štyri roky väzenia za tajné natáčanie sexuálnych stretnutí!

NETKY.SK • 16 Október 2024, 17:28 • 2 min
Škandál vo futbale: Športovcovi hrozia štyri roky väzenia za tajné natáčanie sexuálnych stretnutí!

Juhokórejský futbalista Hwang Ui-jo sa priznal k tajnému natáčaniu sexuálnych stretnutí so svojimi partnerkami bez ich súhlasu. Hwang, ktorý momentálne hrá za turecký tím Alanyaspor, čelí vážnym obvineniam a hrozia mu až štyri roky väzenia. V dôsledku škandálu bol vylúčený z národného mužstva Južnej Kórey.

slovakia

left justify in out

Juhokórejský futbalista Hwang Ui-jo sa ospravedlnil za tajné natáčanie sexuálnych stretnutí so svojimi partnerkami. Podľa prokuratúry 32-ročný útočník v období od júna do septembra 2022 štyrikrát natočil sexuálne stretnutia s dvoma svojimi partnerkami bez ich súhlasu. Prokurátori teraz žiadajú štvorročný trest a obviňujú Hwanga za porušenie zákona o osobitných prípadoch týkajúcich sa trestania sexuálnych trestných činov.

Hwang v stredu na svojom prvom súdnom pojednávaní v Soule povedal, že ho „hlboko mrzí“, že spôsobil „sklamanie“. Hrotový útočník len minulý mesiac prestúpil z anglického Nottinghamu Forest do tureckého Alanyasporu.

Hwang, ktorý v súčasnosti hrá za turecký tím Alanyaspor, bol obvinený z toho, že v období troch mesiacov roka 2022, si štyrikrát natočil svoje sexuálne stretnutia s dvoma partnerkami bez ich súhlasu. Nedovolený obsah zdieľala Hwangova švagriná, 33-ročná Lee, na Instagrame v júni minulého roka. V septembri bola odsúdená na tri roky väzenia za vydieranie po tom, čo ju Hwang zažaloval.

Obvinenia voči nemu však pokračovali, keďže podľa prokuratúry natáčal videá nezákonne. Švagriná futbalovej hviezdy Hwang Ui-jo sa pred súdom priznala, že z pomsty zverejnila Hwangove sexuálne nahrávky, čím zmenila svoje predchádzajúce stanovisko.

„Chcela som mu dať lekciu, keďže neuznal obetu, ktorú sme s manželom pre neho priniesli,“ uviedla Lee vo svojom liste. „Spáchala som zločin, aby sa na nás Hwang opäť spoľahol.“ „V Kórei sme sa vzdali všetkého, presťahovali sme sa do zahraničia pre Hwangov úspech a päť rokov sme sa o neho starali,“ dodala. „Minulý rok však došlo medzi Hwangom a mojím manželom k určitým konfliktom, keď sa Hwang pripravoval na návrat do svojho anglického klubu. Cítila som sa Hwangom zradená, pretože neuznal tvrdú prácu môjho manžela,“ povedala. „Cítila som sa ešte viac zradená, pretože aj ja som v Kórei zanechala všetko, vzdala som sa svojho sna a vzdelania, aby som nasledovala svojho manžela kvôli Hwangovi a trávila som osamelé dni v zahraničí.“

Hwangov právnik uviedol, že futbalista sa počas stredajšieho procesu priznal ku všetkým obvineniam. Zároveň bol vylúčený z národného mužstva Južnej Kórey. „Jedna z obetí odmietla vyjednávanie a žiadala vysoký trest,“ uviedol prokurátor. „Hwang sa síce teraz priznal k obvineniam, ale jeho predchádzajúce popieranie vyvoláva pochybnosti o tom, či má skutočnú ľútosť.“

Prokurátori odmietli poskytnúť podrobnosti o ženách na videách, aby zabránili ďalšiemu poškodeniu. „V budúcnosti sa nedopustím ničoho zlého a ako futbalista sa budem snažiť robiť to najlepšie,“ povedal Hwang pred súdom v Soule. 

O podrobnostiach tohoto prípadu vás budeme informovať, nakoľko ho bedlivo sledujeme.

obrazok
Obvinený futbalista má veľký problém a v repre skončil.
Zdroj: X / Johann Chd
obrazok
Hwang Ui-jo
Zdroj: X / Johann Chd


twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Ján Sikoriak
Zdroj: BBC, Koreajoongang Daily, X Foto: X/ Korea Football News
Netky
Silvester príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies