Tommy Fury čelí obrovskej výzve: 20 miliónov dolárov za MMA zápas s Jakeom Paulom! +VIDEO

NETKY.SK • 17 Október 2024, 09:32 • 3 min
Tommy Fury čelí obrovskej výzve: 20 miliónov dolárov za MMA zápas s Jakeom Paulom! +VIDEO

Tommy Fury stojí pred možnosťou zarobiť milióny, ak prijme ponuku na súboj v MMA proti Jakeovi Paulovi. Po ich prvom stretnutí v boxe, kde Fury zvíťazil na body, by ich ďalší súboj mohol prebiehať v zmiešaných bojových umeniach, čo predstavuje pre Brita úplne novú výzvu. S ponukou 20 miliónov dolárov a veľkým mediálnym záujmom sa Fury pripravuje na možný súboj, ktorý by mohol definitívne uzavrieť ich rivalitu. Alebo aj nie?

slovakia

left justify in out

Tommy Fury by mohol zarobiť obrovské peniaze, ak by prijal veľmi zaujímavú ponuku od Jakea Paula. Táto dvojica neľútostných súperov sa prvýkrát stretla 26. februára 2023 v saudskoarabskom Diriyahu, kde Brit zvíťazil na body. Tommy Fury dostal ponuku na obrovskú sumu za zápas s Jakeom Paulom v MMA.

V ich prvom stretnutí dokázal Fury využiť svoj vynikajúci úder a prácu nôh, pričom nechal Jakea Paula prenasledovať len jeho tieň. Tentoraz ho však čaká oveľa náročnejšia výzva. Vo februári zakladateľ PFL Donn Davis pre SunSport uviedol, že Angličanovi ponúkol 20 miliónov dolárov za zápas s jeho rivalom v MMA, pričom tretí a posledný súboj by sa mal opäť uskutočniť v boxerskom ringu.

Davis povedal: „Na stole je ponuka na Tommyho zápas v boxe aj v MMA, pričom by z oboch zápasov nemohol vycúvať. „Údajné ponuky v rozmedzí 15 - 20 miliónov dolárov pre Tommyho – čo je trojnásobok toho, čo by mohol zarobiť za mnohé iné možnosti – sú presné. „Je to pre Jakea tá najlepšia možnosť? To nechám na Jakea a Nakisa [Bidariana]. Oni sú tí najlepší, pokiaľ ide o výber súperov a spôsob, ako to zvládnuť. „Ale je to presné a je to reálna možnosť.“

Podľa generálneho riaditeľa PFL Petra Murraya prebiehajú rokovania, pričom počas týždňa zápasu Francis Ngannou vs. Renan Ferreira povedal, že Tommy: „mal byť súčasťou tohto podujatia vo vysielacom tíme. Je však nadšený z MMA a bol by to zaujímavý zápas. „Počúvajte, Tommy je veľké meno na veľkom podujatí a v hre je veľa peňazí. „Investujeme do tohto športu, investujeme do veľkých udalostí. Bola by to obrovská akcia a my sme pripravení to predstaviť."

Fury, ktorý oplýva sebavedomím, je presvedčený, že by Paula v MMA bez problémov porazil. Hoci ešte nemá také zápasnícke schopnosti, aké má v boxe, Mancunian (slangovo, obyvateľ Manchesteru) je odhodlaný vložiť úsilie do toho, aby si opäť vybojoval právo na chválu.

Nedávno navštívil britskú legendu bojových športov Toma Aspinalla, aby si s ním zatrénoval a zameral sa na všetky aspekty MMA. Počas tréningu Fury vyslal na Aspinalla brutálne údery a dočasnému šampiónovi UFC v ťažkej váhe uštedril aj niekoľko tvrdých kopov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Ján Sikoriak
Zdroj: Bloody Elbows, Foto: X/ Ethan Edwards
Netky
Silvester príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies