Drzý bojovník Dillon Danis skúša opäť provokovať hviezdy UFC a vyzýva ich na súboj +VIDEO

NETKY.SK • 17 Október 2024, 16:46 • 2 min
Drzý bojovník Dillon Danis skúša opäť provokovať hviezdy UFC a vyzýva ich na súboj +VIDEO

Dillon Danis, kontroverzný zápasník s bilanciou 2-0, otvorene obvinil niekoľko významných osobností zo sveta MMA z toho, že sa mu vyhýbajú. Po jeho nedávnom boxerskom zápase proti Loganovi Paulovi, ktorý skončil diskvalifikáciou, sa Danis snaží nájsť atraktívneho súpera pre svoj dlho očakávaný návrat do klietky. Držiteľ čierneho pásu v brazílskom jiu-jitsu tvrdí, že jeho potenciálni protivníci sa snažia zmeniť pravidlá tak, aby ho znevýhodnili.

slovakia

left justify in out

Dillon Danis obvinil niekoľko významných osobností zo sveta MMA, že sa mu vyhýbajú. Provokatívny a kontroverzný zápasník s bilanciou 2-0, ktorý sa v tomto športe naposledy predstavil v júni 2019, sa snaží nájsť atraktívneho súpera pre svoj dlho očakávaný návrat do klietky.

Naposledy čelil Loganovi Paulovi v boxerskom zápase. Tento šesťkolový súboj v ťažkej váhe (do 90 kg) sa uskutočnil v sobotu 14. októbra 2023 a Dillon prehral na diskvalifikáciu. V šiestom a poslednom kole sa Danis po zaznení záverečného gongu pokúsil Paula uškrtiť. Paulovi sa podarilo uniknúť zo škrtidla, a Danis bol diskvalifikovaný. Nastala dráma, keď sa do ringu nahrnuli ľudia, aby oddelili oboch bojovníkov. „Dillon Danis je naozaj zbabelec,“ povedal Paul po zápase.

Danis má teraz problém presvedčiť niekoho, kto by s ním chcel zápasiť v MMA. Držiteľ čierneho pásu v brazílskom jiu-jitsu obvinil niekoľko bývalých hviezd UFC, že sa snažia upraviť pravidlá tak, aby mu to sťažili.

Dillon Danis verejne obvinil päť bývalých hviezd UFC, že sa mu vyhýbajú. V stredu na platforme X (predtým známej ako Twitter) vymenoval päť superhviezdnych bojovníkov, ktorí sa s ním odmietli stretnúť podľa pravidiel MMA. Tridsaťjedenročný zápasník tvrdí, že počas rokovaní s významnými osobnosťami vrátane Natea Diaza a Jorgeho Masvidala došlo k pokusom zmeniť pravidlá tak, aby ho znevýhodnili.

„Doteraz Nate Diaz, Darren Till, Jorge Masvidal, Mike Perry a Anthony Pettis odmietli zápasy so mnou v MMA a namiesto toho sa rozhodli pre boxerské zápasy alebo upravené pravidlá, ktoré ma znevýhodňujú,“ uviedol Danis na Twitteri. „Už ma to nebaví, chcem jednoducho bojovať a aktívne vyhľadávam najlepších súperov mimo UFC, aby som svetu ukázal, čoho som schopný. „Každý sa doslova bojí bojovať so mnou v MMA - môže to potvrdiť každý promotér alebo organizácia.“

Kedy, kde a či vôbec uvidíme Dillona v klietke, vám prezradíme hneď, ako sa objavia nové informácie na sociálnych sieťach. Treba uznať, že svojou drzosťou a kontroverziou, vie kamarát a bývalý tréningový partner Conora McGregora, zaujať a pritiahnuť divákov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Ján Sikoriak
Zdroj: Marca, X Foto: X / Dillon Danis
Netky
Silvester príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies