Veterán UFC v problémoch: Mike Perry zatknutý po napadnutí policajtov! + VIDEO

NETKY.SK • 17 Október 2024, 17:36 • 2 min
Veterán UFC v problémoch: Mike Perry zatknutý po napadnutí policajtov! + VIDEO

Veterán UFC a kontroverzný bojovník Mike Perry čelí súdnemu konaniu po zatknutí pod vplyvom alkoholu. Jeho hrubé urážky a správanie na polícii vzbudili rozruch v médiách a fanúšikoch. Zatiaľ čo Perry pokračuje vo svojej kariére v BKFC, čaká na verdikt súdu, ktorý môže ovplyvniť jeho budúcnosť v tomto rýchlo rastúcom športe.

slovakia

left justify in out

Veterán UFC a bojovník BKFC Mike Perry sa ospravedlnil po tom, čo bol zatknutý za jazdu pod vplyvom alkoholu na Floride. Perryho 12. októbra zatkla polícia v Clermonte, Florida. Obvinili ho z jazdy pod vplyvom alkoholu a z odmietnutia podpísať predvolanie na súd. Počas interakcie s políciou bol Perry verbálne agresívny, keďže na policajtov používal homofóbne nadávky.

„Oni presne vedia, kto som,“ povedal Perry počas zastavenia, ktoré zachytila policajná kamera. „Sú zúriví. Do prdele s tými bu...! Pár bu...! Je to pár bu..., zabudnite na to!“
V stredu Perry vydal svoje prvé vyhlásenie od incidentu. V príspevku na X vyjadril ľútosť nad svojím správaním a ospravedlnil sa policajnému oddeleniu. Zároveň prisľúbil, že „zabezpečí, aby sa takéto správanie už nikdy neopakovalo“.

,,Píšem vám, aby som sa čo najhlbšie ospravedlnil za nevhodné a neúctivé vyjadrenia, ktoré som použil na adresu členov policajného zboru v Clermonte. Chápem, že moje slová boli zraňujúce a urážlivé, a svoje konanie úprimne ľutujem. Prosím, vedzte, že tento incident neodráža to, čo si skutočne myslím o [Policajnom zbore/príslušníkoch], a urobím všetko pre to, aby sa takéto správanie už nikdy neopakovalo. Dúfam, že moje ospravedlnenie prijmete ako úprimné a v budúcnosti budem pozornejší a úctivejší. Ďakujem vám za váš čas a pozornosť."

Perry tak narážal na hrubé homosexuálne urážky, ktorými častoval mužov zákona. Tridsaťtriročný bojovník je „kráľom násilia“ v BKFC, čo je najväčšia americká organizácia v boji bez rukavíc. Mnoho UFC veteránov smeruje práve tam, keďže je to výborne zaplatené a tento druh športu v poslednej dobe zažíva obrovský boom. Aký bude však Perryho osud, sa čoskoro dozvieme, keďže sa má dostaviť na súd už 30. októbra.

„Platinový“ Perry, po výhre nad Eddiem Alvarezom v decembri minulého roka, v apríli porazil ďalšieho veterána UFC Thiaga Alvesa. Tento úspech ho priviedol k tradičnému boxerskému zápasu v rukaviciach proti YouTuberovi a boxerovi Jakeovi Paulovi, ktorý sa konal v júli. Perry tento zápas prehral po ukončení na technický knockout v 6. kole. Momentálne Perry nemá naplánovaný žiadny ďalší zápas.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Ján Sikoriak
Zdroj: MMA Junkie, Foto: X/ MMA Junkie
Netky
Silvester príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies