Kauza Mbappe pokračuje! Sex mal byť dobrovoľný + VIDEO

NETKY.SK • 17 Október 2024, 19:10 • 2 min
Kauza Mbappe pokračuje! Sex mal byť dobrovoľný + VIDEO

Kapitán francúzskej futbalovej reprezentácie Kylian Mbappé je nepríjemne prekvapený spojením svojho mena s vyšetrovaním znásilnenia vo Švédsku. Právnik mladého futbalistu, ako aj dnešná exkluzívna informácia z denníka Le Parisien, však tvrdia, že mal so ženou dobrovoľný sexuálny styk a obvinenia sú len fabuláciou.

slovakia

left justify in out

Kylian Mbappé mal údajne počas minulotýždňového pobytu v Štokholme dobrovoľný sexuálny styk so ženou, čo potvrdzujú aj následné telefonické správy, informuje denník „Le Parisien“. Mbappé obdržal správy od ženy, ktoré mu poslala niekoľko hodín po jeho odchode z hotela, v ktorom bol ubytovaný. Správy mali „veľmi pozitívny tón“ a mali by svedčiť o „šťastnom a dobrovoľnom vzťahu“, dodáva parížsky denník, ktorého informácie potvrdil aj „RMC Sports“.

Tieto správy by podľa jeho trestného právnika mohli vysvetliť „apatiu“ hráča Realu Madrid, ktorý bol vo švédskej tlači spájaný so sťažnosťou na údajné znásilnenie podanou v škandinávskej metropole. Švédska prokuratúra iba potvrdila, že začala vyšetrovanie údajného znásilnenia, ku ktorému malo dôjsť minulý týždeň v Štokholme, avšak bez toho, aby sa o kapitánovi Francúzska zmienila.

Mladý Francúz sa momentálne súdi so svojím bývalým klubom Paris Saint Germain a obviňuje ho zo šírenia „fake news“. V hre je miliónové odškodné, a tak je jasné, že napätie graduje. Parížsky veľkoklub obvinenia samozrejme poprel.

Denník Le Parisien uvádza, že Mbappé a skupina jeho priateľov, vrátane francúzskeho futbalistu Nordiho Mukieleho, ktorý v súčasnosti pôsobí v Bayerne Leverkusen a je jeho priateľom od čias ich spoločného pôsobenia v Paríži Saint-Germain, odcestovali do Štokholmu na dvojdňový pobyt v dňoch 9. až 11. októbra.

Ubytovali sa v hoteli Bank, luxusnom, ale diskrétnom zariadení v centre mesta. Druhú noc, 10. októbra, sa vybrali do VIP nočného klubu s názvom V Club, ktorý je uzavretý pre súkromné podujatia a pozývajú sa naň dievčatá vybrané pre svoju postavu.

Tam sa hviezda Realu Madrid a jeho priatelia údajne stretli s niekoľkými mladými ženami, ktoré ich sprevádzali späť do hotela. Po príchode do hotela mali 25-ročný Mbappé a jedno z dievčat údajne sexuálny styk „bez akýchkoľvek dvojzmyslov“ na oboch stranách, dodáva Le Parisien.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Ján Sikoriak
Zdroj: Mundo Deportivo, Le Parisien, Foto: Real Madrid
Netky
Silvester príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies