Reportáž: Čo prezradila UFC hviezda, organizátor ,,Kráľov Ulice,, a svetový rozhodca na PML 11 Šaľa +VIDEO

NETKY.SK • 18 Október 2024, 12:36 • 3 min
Reportáž: Čo prezradila UFC hviezda, organizátor ,,Kráľov Ulice,, a svetový rozhodca na PML 11  Šaľa  +VIDEO

Pozrite si tretiu a poslednú časť reportáže z akcie PML 11 Šaľa. Podarilo sa nám vyspovedať našu najväčšiu hviezdu bojových športov, Lajoška Kleina, ktorý okrem iného prezradil, či ho počas UFC Paríž vyplatili tak, ako mali. Zakladateľ a bojovník našej prvej a najúspešnejšej bare knuckle organizácie, Králi Ulice, Cyril Pažitný, nám zase prezradil, kedy sa môžeme tešiť na nový event, ale aj to, ako si užíva večer a kto je jeho favorit. Svetový rozhodca Pavel Touš, opísal ako sa teší na Oktagon Frankfurt, kde rozhodoval duel KIncla proti Engizemu pred 60 000 divákmi.

slovakia

left justify in out

Prinášame vám záverečnú reportáž z akcie PML 11 Šaľa. V predošlých častiach sme vyspovedali bojovníkov a organizátorov. Ako prekvapenie na záver sme si pre vás pripravili tri rozhovory s veľmi zaujímavými a dôležitými osobnosťami v biznise. V skutočnosti boli rozhovory štyri, no krása a vnútorná sila našej najväčšej ženskej hviezdy bojových športov, Moniky Chochlíkovej, ma natoľko uchvátili, že počas rozhovoru s ňou som len habkal a všetko pozabúdal. Prepáč Moni, sľubujem, že nabudúce to bude tip top. Rozhovor sme teda skrátili na absolútne minimum, aby sme vás o náš ženský klenot domácej bojovej scény nepripravili. Výsledok si môžete pozrieť sami.

Čo sa týka zvyšných rozhovorov, Lajoško Klein nám objasnil svoj posledný zápas vo Francúzsku a prezradil aj to, či ho francúzska vláda zdanila viac ako zvyčajne. Narážame pritom na náš predchádzajúci článok o Renatovi Moicanovi, ktorý vyhral hlavný zápas na UFC Paríž a následne kritizoval organizáciu za jej zlý rankingový systém, ktorý ho neposunul ďalej. Okrem toho sa obul aj do francúzskej vlády, ktorú obvinil z prehnaného zdanenia jeho výplaty. Preto bola otázka na Lajoška na mieste, a bol som veľmi zvedavý, či ho postihol rovnaký osud. Viac, aj ohľadom svojho najbližšieho zápasu, nám v reportáži povie sám "Mr. Highlight."

Ďalším, s kým sa mi podarilo porozprávať, bol mladý šéf našej najpopulárnejšej a najtvrdšej organizácie v boxe bez rukavíc, Králi Ulice. Ako povedal sám Cyril Pažitný, s PML má dlhodobé priateľské vzťahy. Okrem toho, že tam mal aj niekoľko svojich zverencov, prezradil nám, ktorý zápas ho najviac uchvátil, a tiež kedy sa môžeme tešiť na ďalšiu akciu Králi Ulice VII. Tá sa uskutoční neďaleko Šale, v "Malom Ríme" – pre tých menej znalých, ide o historický názov mesta Trnava. Akcia bude prebiehať 22. februára 2025 v Mestskej športovej hale. Osobne sa na ňu veľmi teším, pretože som mal možnosť byť súčasťou 5. eventu Kráľov Ulice v Nitre, kde bojoval aj známy herec Milan Ondrík. Atmosféra tam bola, vážení, elektrizujúca. Všetky informácie o evente, ako aj o predpredaji vstupeniek, nájdete na sociálnych sieťach organizácie.

Rozhovor s majstrom svojho oboru, svetovým rozhodcom Pavlom "Picante" Toušom, ma zaujal. Nebol som však plne pripravený, keďže mám na tak erudovaného človeka v oblasti bojových športov trilión otázok. Napriek tomu nám prezradil mnoho zaujímavých vecí, vrátane jeho nedávneho vystúpenia pred 60 000 divákmi počas minulého týždňa na súboji o opasok strednej váhy v nemeckom Stuttgarte. Stretli sa tam Patrik Kincl a už nový šampión, nemecký Turek Kerim Engizek. Dúfam, že s maestrom sa nám ešte podarí uskutočnit aj dlhší a zaujimavejší rozhovor.

obrazok
Naša najúspešnejšia slovenka Monika Chochlíkova si zápasy na PML 11 užila naplno.
Zdroj: Facebook / PML / Peter Dzurjanin
obrazok
Ľudovít ,,Mr. Highlight,, Klein počas rozhovorov na PML 11 Šaľa.
Zdroj: Facebook / PML / Peter Dzurjanin
obrazok
mladý šéf organizácie Králi Ulice, Cyril Pažitný, bol s večerom v Šali tiež spokojný.
Zdroj: Facebook / Cyril Pažitný
obrazok
Legendárny rozhodca Pablo ,,Picante,, Touš
Zdroj: Facebook / PML / Peter Dzurjanin


twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Ján Sikoriak
Zdroj: Netky, Foto: Facebook / PML
Netky
Silvester príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies