Remake hry Silent Hill 2 prekonal hranicu jedného milióna predaných kópií za menej ako týždeň + VIDEO

NETKY.SK • 18 Október 2024, 18:09 • 3 min
Remake hry Silent Hill 2 prekonal hranicu jedného milióna predaných kópií za menej ako týždeň + VIDEO

Remake kultovej hry Silent Hill 2 od spoločnosti Konami sa po uvedení na trh predal v priebehu niekoľkých dní v počte viac ako milión kópií, čo svedčí o jeho úspechu. Hra, ktorá je prvým hlavným dielom série po 12 rokoch, získala pozitívne recenzie a ponúka nové hádanky a prepracované mapy.

slovakia

left justify in out

Remake hry Silent Hill 2 pre PlayStation 5 a PC od spoločnosti Konami sa predal v priebehu niekoľkých dní po uvedení na trh v počte viac ako milión kópií. Remake klasickej hry z roku 2001 od Bloober Team, ktorý je prvým hlavným dielom série po 12 rokoch, získal od svojho uvedenia na trh solídne recenzie.

Po rokoch odkladania svojich veľkých sérií ako Silent Hill a Metal Gear sa spoločnosť Konami postupne začína vracať do tempa.

Remake hry Silent Hill 2 predchádzala bezplatná hra Silent Hill: The Short Message zo začiatku tohto roka. V blízkej budúcnosti sa objavia nové hry od externých tímov: Silent Hill: Townfall od No Code a Annapurna Interactive a Silent Hill f od Neobardu.

Je síce ešte len začiatok, ale už teraz sa modderi v remaku Silent Hill 2 pre PC dopúšťajú niektorých nehoráznych vecí vrátane odstránenia lesku vlasov, slávnej hmly v hre a dokonca aj zmeny mesta na Sunny Hills.

Remake hry Silent Hill 2 obsahuje niekoľko nových hádaniek a prepracovaných máp, v ktorých budú môcť hráči blúdiť.

Len na okraj (vzhľadom na to, že tieto dve série si na PlayStation tradične konkurovali), Capcom dnes tiež oznámil, že remake Resident Evil 4 od svojho debutu privítal "viac ako osem miliónov agentov".

Medzitým Metal Gear vystupuje z tieňa s vlastným remakom. Metal Gear Solid Delta: Snake Eater je remake tretieho hlavného dielu vydaného v roku 2004 a jeho vydanie sa očakáva koncom tohto roka.

V remaku Silent Hill 2 hráči narazia aj na obávaného kata Pyramid Head.
V remaku Silent Hill 2 hráči narazia aj na obávaného kata Pyramid Head.
Zdroj: Konami


twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: Game Developer, IGN, Screen Rant, Foto: Sector
Netky
Silvester príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies