Skvelá novinka pre motoristov – vaše auto ako reklamný nosič vám dokáže zarábať peniaze!

NETKY.SK • 21 Október 2024, 09:00 • 2 min
Skvelá novinka pre motoristov – vaše auto ako reklamný nosič vám dokáže zarábať peniaze!

Jazdi, šetri, zarábaj – to je revolúcia vo svete motorizmu a reklamy. Brand Riders prichádza na slovenský trh a využíva auto ako reklamný nosič. Zároveň vytvára veľkú komunitu motoristov, ktorí môžu čerpať množstvo výhod a zliav. Startup vznikol v Českej republike a v týchto dňoch začína pôsobiť aj u nás!

slovakia

left justify in out

Koncept podnikania sa zrodil v hlave českého startupistu Pavla Ciprysa. Ten sa rozhodol vybudovať najväčšiu komunitu vodičov s reklamami, ktorým vďaka združovaniu prinesie úspory v segmente AutoMotive.

„Vychádzame zo synergického efektu, keď jedna plus jedna je viac než dve. Motorista sa stane členom komunity Brand Riders po jednoduchej online registrácii. Je úplne zdarma a nezáväzná, každý môže okamžite čerpať všetky bonusy, ale aj ju kedykoľvek zrušiť,“ hovorí o výhodách Pavel Ciprys.

Brand Riders
Brand Riders
Zdroj: Brand Riders

Pre motoristu je ihneď k dispozícii množstvo zliav. Tankuje za nižšiu cenu, ako je vyhlásená cena pre veľkoodberateľov, získava najlacnejšie poistenie, nakupuje pneumatiky za zvýhodnené ceny, nakupuje lacnejšie náhradné diely aj doplnky do auta na dennú potrebu. Auto mu služba BrandWash umyje u neho doma alebo vo firme. VIN print zabezpečí pasívnu ochranu pomocou leptania VIN kódu na sklá auta, Množstvo ďalších partnerov bude čoskoro pribúdať.

Za krátke obdobie sa nám podarilo získať silných partnerov na spoluprácu, ktorí do nej vkladajú svoje meno a vieme tak poskytnúť zaregistrovaným členom komunity služby a produkty za najvýhodnejšie ceny. „Majiteľom áut  zabezpečíme výhody, ku ktorým sa oni samostatne nevedia dostať, pretože budeme najväčšou skupinou pre každú jednu oblasť, ktorú budeme našim klientom poskytovať,“ opisuje ciele firmy jej slovenský spoločník Jozef Krajča.

Brand RIders
Brand RIders
Zdroj: Brand RIders

Ak konkrétne vozidlo vyhovuje nejakej reklamnej kampani, Brand Riders o nej začne s klientom komunikovať a ten môže ponuku slobodne prijať alebo aj odmietnuť.

Je to teda bez rizika a bez záväzkov,“ dodáva zakladateľ Brand Riders Pavel Ciprys.

Brand Riders dokáže vďaka fóliám auto premeniť v plnohodnotnú reklamnú plochu a vyobraziť čokoľvek, čo inzerent požaduje. Objednávateľovi reklamy vie dať Brand Riders aj jedinečnú informáciu - koľko ľudí reklamu videlo. Moderné technológie, vrátane zberu anonymizovaných dát z triangulácie mobilných telefónov, zabezpečia inzerentom real-time prehľad o ich reklame, heatmapy a presné sociografické a demografické dáta počtu impresií na mesačnej báze.

Brand Riders
Brand Riders
Zdroj: Brand Riders

Dôležité je, že robíme niečo, čo je zmysluplné a čo dáva výhody občanom, zlacňujeme ich nákupy. Zároveň je to užitočné pre spoločnosť, mestá sa trápia s reklamným smogom billboardov, my ich ideme presmerovať na autá.  Auto je pre to ideálny produkt, ľudia na ňom vidia reklamu a neodpútava to ich pozornosť od cesty,“ vysvetľuje ďalšie pozitívum manažér projektu a finančný riaditeľ  Štefan Panenka.

Iba za prvý deň od spustenia stránky www.brandriders.sk sa zaregistrovalo 200 motoristov. Spoločnosť chce na Slovensku dosiahnuť do jedného roka cieľ 100 tisíc registrácií a 300 tisíc do troch rokov od príchodu na trh.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Nora Krchňáková
NK Factory
Netky
Silvester príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies