Športový víkend pred nami! UFC 308 aj El Clásico už túto sobotu. Kde sledovať obe udalosti? +VIDEO

NETKY.SK • 21 Október 2024, 18:19 • 2 min
Športový víkend pred nami! UFC 308 aj El Clásico už túto sobotu. Kde sledovať obe udalosti? +VIDEO

Túto sobotu sa nám ponúka jedinečná športová podívaná, ktorú si nesmiete nechať ujsť. Na UFC 308 sa Max Holloway vráti do perovej váhy, aby sa pokúsil získať späť titul, ktorý mu v minulosti ukradol Alexander Volkanovski. Do klietky sa vracia aj zabijak Khamzat Chimaev, ktorý je pripravený zničiť bývalého šampióna strednej váhy Roberta Whittakera. Zároveň sa na futbalovom ihrisku uskutoční očakávané El Clásico, kde sa stretne Barcelona s Realom Madrid. Kde a ako si môžete vychutnať tieto výnimočné udalosti?

slovakia

left justify in out

Zápas medzi „Matadorom“ a Maxom Hollowayom sa uskutoční v sobotu medzi 23:00 a 23:30, hneď po skončení El Clásica (Real Madrid vs. Barcelona) na Santiago Bernabéu. Všetko však závisí od priebehu predchádzajúcich zápasov.

Fanúšikovia MMA aj futbalu mali obavy z kolízie týchto dvoch veľkých podujatí. UFC event bol naplánovaný v dobrom čase pre španielske aj slovenské publikum, vďaka podpore Abú Zabí, no čas El Clásica spôsobil rozruch. Problém sa však vyriešil a zápas sa bude konať o 01:15 miestneho času (23:15 u nás).

Hlavná karta začne o 20:00 miestneho času a obsahuje päť zápasov, vrátane Topuriu vs. Hollowaya a hlavného zápasu Chimaev vs. Whittaker a celý event je možné sledovať na Voyo Premium. Čo sa El Clásica týka, súboj medzi kráľovským Realom a nemenej známou Barcelonou, bude možné sledovať od 21:00 na stanici DIGI GO. 

Na UFC 308 sa držiteľ titulu BMF, Max Holloway, vráti do pérovej váhy (do 66 kg), aby získal späť to, čo mu kedysi patrilo – titul šampióna UFC, o ktorý ho v roku 2019 pripravil Alexander Volkanovski. Holloway potom prestúpil do ľahkej váhy (70kg) a na UFC 300 porazil ďalšieho držiteľa titulu BMF (tzv. "Najdrsnejší s** syn") Justina Gaethjeho. „Blessed“ako volajú Maxa, prišiel do zápasu, predviedol životný výkon a v poslednej sekunde ich päťkolovej vojny knokautoval svojho súpera. Jeho nový súper a súčasný šampión Ilia Topuria však tvrdí, že ho výkon Hollowaya až tak neohromil.

„Ak si odmyslíte posledných 10 sekúnd zápasu, nemyslím si, že to bol úžasný zápas,“ povedal Topuria v nedávnom rozhovore s Kevinom Iolom. Niečo, čo je [ako] jeden z najväčších zápasov v histórii UFC alebo zmiešaných bojových umení... Nemyslím si to.“

Hlavný zápas UFC 308 medzi Khamzatom Chimaevom a Austrálčanom Robertom Whittakerom však bude poriadna bitka. Whittaker (26-7 MMA, 17-5 UFC) a Chimaev (13-0 MMA, 7-0 UFC) mali byť pôvodne v júni hlavnými hviezdami UFC v Saudskej Arábii, ale zdravotné problémy Chimaeva spôsobili zrušenie zápasu. Teraz si to rozdajú v trojkolovom zápase.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Ján Sikoriak
Zdroj: Bloody Elbow, MMA Knockout, Foto: X / UFC
Netky
Silvester príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies