Trnavský kraj vyhlásil súťaž na prenájom priestorov v Kreatívnom centre Trnava

NETKY.SK • 22 Október 2024, 10:39 • 2 min
Trnavský kraj vyhlásil súťaž na prenájom priestorov v Kreatívnom centre Trnava

TRNAVA - Trnavský samosprávny kraj vyhlásil verejnú súťaž na prenájom ateliéru, reštauračného zariadenia a kancelárskych priestorov v Kreatívnom centre Trnava. Záujemcovia môžu podávať návrhy do 11. novembra, pričom nájomné je stanovené na 682,95 eura mesačne. KCT ponúka zázemie pre začínajúcich podnikateľov a kreatívne projekty, pričom súťaž bude hodnotiť navrhovaný účel a referencie v kultúrno-kreatívnom priemysle.

slovakia

left justify in out

Trnavský samosprávny kraj (TTSK) vyhlásil obchodnú verejnú súťaž na prenájom nebytových priestorov v Kreatívnom centre Trnava (KCT), ktoré sa nachádza na Hlavnej ulici. Tieto priestory zahŕňajú ateliér, reštauračné zariadenie, predajňu a kancelárske priestory.

Záujemcovia môžu podávať svoje návrhy do 11. novembra. Informoval o tom odbor komunikácie TTSK.

Nájomné za prenájom je stanovené na 682,95 eur mesačne, pričom zálohy na prevádzkové náklady, ako sú vykurovanie, odvoz odpadu a telekomunikačné poplatky, sú vo výške 479 eur mesačne. Náklady na elektrickú energiu, vodné a stočné budú vypočítavané na základe skutočných nákladov, ako sa uvádza v podmienkach súťaže.

Záujemcovia si môžu dohodnúť obhliadku priestorov s manažérkou pre programy KCT Nikolou Kozmovou. Návrhy na prenájom musia zapadať do celkového konceptu Kreatívneho centra. "Hodnotiaca komisia posúdi navrhovaný účel podnájmu a referencie v oblasti kultúrno-kreatívneho priemyslu," priblížil TTSK.

Výsledky hodnotenia súťaže budú zverejnené do 26. novembra na webovej stránke TTSK.

Kreatívne centrum Trnava je zamerané na podporu fyzických osôb, začínajúcich podnikateľov a existujúcich firiem, pričom im poskytuje priestor, technológie, vzdelávacie workshopy a možnosti networking. Tento projekt má za cieľ podporiť kultúrno-kreatívny priemysel v regióne a vytvoriť prostredie, ktoré stimuluje inováciu a spoluprácu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Viktória Gromová
Zdroj: TTSK, Foto: trnava.sk
Netky
Silvester príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies