Programy #PodnikaváGenerácia a EduHack pomáhajú študentom rozvíjať podnikateľské nápady +VIDEO

NETKY.SK • 24 Október 2024, 11:08 • 2 min
Programy #PodnikaváGenerácia a EduHack pomáhajú študentom rozvíjať podnikateľské nápady +VIDEO

BRATISLAVA - Študenti vysokých škôl majú šancu získať podporu pre svoje podnikateľské projekty v programoch #PodnikaváGenerácia a EduHack. Programy organizované CVTI SR v spolupráci s Ministerstvom školstva ponúkajú mentoring, praktické workshopy a možnosť získať investície, vrátane cesty za investormi do USA.

slovakia

left justify in out

Študenti vysokých škôl na Slovensku majú jedinečnú možnosť rozvinúť svoje podnikateľské nápady vďaka programom #PodnikaváGenerácia a EduHack, ktoré spúšťa Centrum vedecko-technických informácií (CVTI) SR v spolupráci s Ministerstvom školstva, vedy, výskumu a športu SR.

Programy ponúkajú príležitosti na získanie praktických skúseností, nadviazanie nových kontaktov a podporu pre realizáciu inovatívnych projektov.

Podľa Štefánie Bartošovej, riaditeľky odboru komunikácie CVTI SR, programy študentom umožnia nielen rozvíjať svoje nápady, ale aj získať výnimočné ceny, ako napríklad cestu za investormi do USA.

EduHack je určený najmä pre tých, ktorí majú nápad, no potrebujú odborné vedenie. Účastníci sa zúčastnia na sérii workshopov pod vedením mentorov, ktorí im pomôžu premeniť ich nápady na konkrétne projekty.

Program #PodnikaváGenerácia je zameraný na študentov, ktorí už majú podnikateľské zámery a chcú ich ďalej rozvíjať, získať podporu od investorov či nadviazať nové obchodné vzťahy. Tento program im pomôže vylepšiť podnikateľské zručnosti a pripraviť sa na vstup na trh.

Viac informácií o možnostiach prihlásenia sa do týchto programov nájdu študenti na oficiálnych webových stránkach podnikavageneracia.sk a eduhack.sk.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Viktória Gromová
Zdroj: eduhack.sk, podnikavageneracia.sk, CVTI SR, Foto: freepik.com
Netky
Silvester príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies