Donald Trump chváli MMA: Box je podľa neho pomalší a nudnejší +VIDEO

NETKY.SK • 23 Október 2024, 11:43 • 3 min
Donald Trump chváli MMA: Box je podľa neho pomalší a nudnejší +VIDEO

Prezidentský kandidát Donald Trump sa vo svojom nedávnom rozhovore s Danom Whiteom vyjadril, že box pôsobí pomaly v porovnaní s dynamickým a akčným svetom MMA, ktorý White s nadšením propaguje prostredníctvom svojej prestížnej bojovej organizácie UFC. Zároveň vyjadril nadšenie z návratu legendárneho Jona Jonesa.

slovakia

left justify in out

Bývalý prezident Spojených štátov amerických, Donald Trump, si vzal na mušku box, keď poznamenal, že tento šport je ťažké sledovať po tom, čo sa stal fanúšikom MMA.

Kontroverzný kandidát je v čase blížiacich sa volieb v USA v roku 2024 na predvolebnej kampani a nedávno strávil deň s YouTubermi zo stanice NELK.  So skupinou influencerov nahral podcast a potom ich pozval na svoje súkromné lietadlo, ktorým cestovali do Las Vegas.

„Keď sme prvýkrát kúpili túto spoločnosť,“ (UFC) povedal White, „žiadne miesto nás nechcelo prijať. Donald Trump bol prvý, kto povedal: 'Budeme tu robiť zápasy,' a to v hoteli Taj Mahal v Atlantic City." V posledných rokoch bolo jasne vidieť, že Trump a White sa navzájom podporujú. Trump dostáva na podujatiach UFC, ktorých sa zúčastňuje, jedinečné privilégium, zatiaľ čo White sa na republikánskych národných zhromaždeniach vyjadruje v prospech bývalého prezidenta.

Počas nedávneho podcastu s NELK prijal Donald Trump telefonát od generálneho riaditeľa UFC, Danu Whitea, s ktorým diskutoval o budúcich zápasoch. Uviedol, že je nadšený z návratu Jona Jonesa a poznamenal, že MMA je podľa neho oveľa lepšie ako box.

„Kedy bude váš ďalší zápas, prosím?“ spýtal sa Trump Whitea, ktorého odpoveď bola prerušená, keď niekto mimo kamery poznamenal, že po UFC 308 v Abú Zabí tento víkend sa uskutoční zápas Jones proti Stipe Miocicovi na UFC 309 budúci mesiac. „Potrebujeme tu trochu zábavy,“ zažartoval Trump a potom dodal Whiteovi: „Prvýkrát asi po desiatich rokoch som sledoval box. Keď si zvyknete na iné veci, zdá sa mi to veľmi pomalé, nie je to to isté... Dana, si najlepší zo všetkých čias. Chceli sme ti zavolať a rozbiť ti sekačky.“

Zdá sa, že sa dvojica dohodla na stretnutí pri raňajkách, pričom Trump zažartoval, že White pravdepodobne spí do 13.00 hod. Potom zosmiešnil úradujúceho prezidenta Joea Bidena tvrdením, že mu závidí schopnosť zaspať, keď skončí s prácou na celý deň.

A keď sa nad tým zamyslíte, tak značka Trump a značka UFC boli spojení, keď Donald prišiel na prvý zápas a zostal až do posledného zápasu na oboch podujatiach. Bol to človek, ktorý ma počas celej mojej kariéry kontaktoval, keď som mal úspechy, a hovoril mi: ,Hej, gratulujem. Vždy som vedel, že to dokážeš.‘

„Vezmite si ktoréhokoľvek z najväčších bojovníkov všetkých čias. Trump je číslo jedna, najodolnejší človek, akého som kedy stretol... Prečo to stále robí? „Máte peniaze, máte skvelý život, máte všetko, čo potrebujete. Prečo to stále robíte? A jediné, čo vám môžem povedať, a to je pravda, je, že tento človek miluje túto krajinu.“

White, známy svojimi propagačnými schopnosťami v MMA, nedávno v mnohých rozhovoroch pre World Boxing News uviedol, že plánuje vstúpiť aj do boxu. Nie je však jasné, či sa White pustí do boxu v rámci toho istého projektu — ligy, ktorú údajne pripravuje Turki Alalshikh, saudskoarabský poradca na Kráľovskom dvore s hodnosťou ministra a súčasný predseda Generálneho úradu pre zábavu. Časový harmonogram ohlásenia, ktorý sa má uskutočniť na začiatku roka 2025, naznačuje, že by mohli byť v tandeme.

Turki bin Abdul Mohsen Al-Sheikh je saudskoarabský poradca na Kráľovskom dvore v hodnosti ministra a súčasný predseda Generálneho úradu pre zábavu. Ako predseda GEA je Alalshikh pripisovaný vedúcemu významnému rozvoju v Saudskej Arábii, vrátane príspevkov do športových a kultúrnych arén.
Turki bin Abdul Mohsen Al-Sheikh je saudskoarabský poradca na Kráľovskom dvore v hodnosti ministra a súčasný predseda Generálneho úradu pre zábavu. Ako predseda GEA je Alalshikh pripisovaný vedúcemu významnému rozvoju v Saudskej Arábii, vrátane príspevkov do športových a kultúrnych arén.
Zdroj: X/Jose Moron


twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Ján Sikoriak
Zdroj: Bloody Elbows, World Boxing News, Foto: X/ Donald Trump
Netky
Silvester príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies