Jozef OKLAMČÁK po prílete z ČÍNY, kde sa zúčastnil SVETOVÉHO SUMMITU MÉDIÍ, predsedal porote FOTOMODELKA EURÓPY 2O24 +VIDEO

NETKY.SK • 23 Október 2024, 13:59 • 2 min
Jozef OKLAMČÁK po prílete z ČÍNY, kde sa zúčastnil SVETOVÉHO SUMMITU MÉDIÍ, predsedal porote FOTOMODELKA EURÓPY 2O24 +VIDEO

ZLATÉ MORAVCE - V týchto dňoch sa konal v poradí už 13. ročník súťaže FOTOMODELKA EURÓPY.

Otvoriť časovú os

slovakiaenglish

left justify in out

Už niekoľko rokov porote pravidelne predsedá odborník na ženskú krásu, zakladateľ MISS SLOVENSKO, MISTER SR, MISSIS SR, MODELKA SR, LADY SR a organizátor mnohých ďalších známych eventov JOZEF OKLAMČÁK.

A nebolo to tomu inak ani na tohtoročnom finále.
 
Ako nám okrem iného povedal aj sám zakladateľ a prezident zoskupenia osobností ČESKOSLOVENSKÉHO LEVA – Jozef Oklamčák, výber bol veľmi náročný a víťazka nebola favoritkou všetkých prítomných členov poroty.

60-člennej porote,  ktorej predsedal náš známy odborník na ženskú krásu, boli okrem iných aj módny návrhár Jozef Grondžak či delegátka svetovej súťaži MISS MODEL OF THE WORLD 2O24 v Číne Barbora Šuňavská.

Organizátorka Ivana Kosorinová to zvládla bravúrne a bezchybne, ako ostatne aj po iné roky, a spolu s Jozefom OKLAMČÁKOM vyhlásili víťazku. Stala sa ňou Radoslava Beslerová.

obrazok
Súťaž Fotomodelka Európy 2024 - Jozef Oklamčák, Barbora Šuňavská (vľavo) a Radoslava Beslerová (vpravo)
Zdroj: FB/Jozef Oklamčák
obrazok
Súťaž Fotomodelka Európy 2024
Zdroj: FB/Jozef Oklamčák

Afterparty

Po skončení súťaže až do neskorej noci sa konala afterparty, kde všetkých zabával práve Jozef OKLAMČÁK, ktorý je vo svete všetkým známy, ako "RED PARTY MAN".

Rozšírenie radov osobností Československého leva

Už tradične počas finále Fotomodelka Európy prijal Jozef Oklamčák do divízie LEVÍC  - jeho zoskupenia osobností Československého leva, 3 nové členky - mladé a perspektívne dámy, ktoré posilnia, ako povedal, jeho LEONS FAMILY.

Novými členkami sa stali: Ivana Kosorinová, Barbora Šuňavská a Mirka Breznoščáková Kulišeková.

Jozef Oklamčák im zaželal veľa tvorivých činov v prospech rodiny Československý lev - Kráľovstvo levov.

   

Svetový mediálny summit 2024 v Číne

Jozef Oklamčák sa ako novinár a marketingový magnát nedávno zúčastnil 6. ročníka Svetového mediálneho summitu v Číne (World Media Summit 2024 China – WMS), kde bol spolu s Netkami. Netky boli jediným slovenským médiom, ktoré boli pozvané na toto podujatie.

Jozef Oklamčák a Netky sa tam osobne stretli s Fu Hua, prezidentom štátnej čínskej tlačovej agentúry Xinhua News Agency, jedným z usporiadateľov mediálneho summitu. Ten sa konal v Pekingu a Urumči. Mottom bola umelá inteligencia (AI) a médiá.


Odlet do Číny

Summit

Stretnutie s Fu Hua, prezidentom štátnej čínskej tlačovej agentúry Xinhua News Agency

Jozef Oklamčák v Číne vyhlásil aj MISS' THE 6TH WORLD MEDIA SUMMIT 2O24 CHINA

Víťazka MISS" WORLD 6th MEDIA SUMMIT 2O24

Návrat z Číny domov

Do Číny sa chystá opäť: Miss Model of the World 2024 China

Sotva len čo sa vrátil Jozef Oklamčák zo Svetového mediálneho summitu v Číne a predsedal porote v súťaži Fotomodelka Európy 2024, do Číny sa chystá znovu. Tentokrát na MISS MODEL OF THE WORLD 2O24 CHINA.

Táto cesta do Číny bude už tretia v tomto roku. V máji to bol SVETOVÝ SUMMIT BRANDOV v Šanghaji, v októbri už spomínaný SVETOVÝ MEDIÁLNY SUMMIT v Pekingu/Urumči a v decembri ho čaká svetová súťaž modeliek MISS MODEL OF THE WORLD 2024 v Shenzene v blízkosti Honkongu.

Oklamčákovou delegátkou, ktorá bude reprezentovať Slovensko a jeho  agentúru OKLAMČÁK PRODUCTION a zoskupenia osobností ČESKOSLOVENSKÉHO LEVA, je Barbora Šuňavská.

Barbara, je tohtoročná víťazka MISS SPIŠA, kde bol Oklamčák predsedom poroty. Pochádza z Levoče a je študentkou VŠMU v Bratislave,  kde sa venuje opernému spevu.

     



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Ingrid Vrabcová
Zdroj textu/Foto: FB/Jozef Oklamčák/Finalistky súťaže Fotomodelka Európy 2024
Netky
Silvester príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies