Súperov škrtí jedna radosť: Košickú hviezdu vyzve súper, ktorý nikdy v živote nemal zápas na body +VIDEO

NETKY.SK • 24 Október 2024, 08:16 • 4 min
Súperov škrtí jedna radosť: Košickú hviezdu vyzve súper, ktorý nikdy v živote nemal zápas na body +VIDEO

Ako to už býva zvykom, november bude patriť RFA turnaju v Košiciach. Ani tentokrát nebudú chýbať najväčšie hviezdy východného Slovenska, medzi ktorých rozhodne patrí aj Matyas Viszlay. Košický rodák na pôde RFA ešte nespoznal premožiteľa, no pokojne sa ním onedlho môže stať Ivan Vladimir.

slovakia

left justify in out

Chorvátsky bojovník vyhráva takmer výlučne na submisie a podobnú stratégiu od neho Viszlay môže očakávať aj v Steel Aréne. Duel bude súčasťou RFA 19 v Košiciach a vstupenky si môžete zakúpiť v sieťach Predpredaj a TicketLIVE.

Jedna submisia za druhou

Chrovátsky bojovník Ivan Vladimir sa už v RFA raz v minulosti mal predstaviť. Jeho súperom mal byť Milan Ďatelinka, no zo zápasu odstúpil. Druhú šancu ukázať sa v tejto organizácii dostane proti Matyasovi Viszlayovi, ktorý je naďalej v RFA neporazený. Košický rodák má v profi skóre 4-1 a naposledy si pripísal expresné víťazstvo nad Milošom Dobrašom.

Tentokrát však bude čeliť štvornásobne skúsenejšiemu súperovi. Ivan Vladimir má aktuálne skóre 10-10, pričom v ani jednom z týchto zápasov nepotreboval bodových rozhodcov. Zaujímavosťou je, že až 8 víťazstiev dosiahol submisiou, pričom sám o sebe tvrdí, že je predovšetkým postojár.

Viszlay opäť v Košiciach

Matyas Viszlay absolvoval svoju RFA premiéru na domácej pôde v Košiciach. Vlani na RFA 14 zdolal krajana Tomáša Špindera na body po tom, čo súpera nepustil absolútne k ničomu. Medzičasom mal ešte jeden zápas, keď už v 1. minúte zdolal vyššie spomínaného Dobraša z Bosny a Hercegoviny.

Po roku sa Viszlay opäť vráti na domácu pôdu, kde urobí všetko pre to, aby v rámci organizácie upravil svoj rekord na 3-0. Vstupenky na RFA 19 v Košiciach si môžete zakúpiť v sieťach Predpredaj a TicketLIVE.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miroslav Rimaszombati
Netky
Silvester príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies