Ako sa darilo Slovákom vo večernej NHL? Devils v ohni a drsná bitka na ľade +VIDEO

NETKY.SK • 25 Október 2024, 10:32 • 2 min
Ako sa darilo Slovákom vo večernej NHL? Devils v ohni a drsná bitka na ľade +VIDEO

Pozrite si sumár včerajšieho večera v NHL! Darilo sa aj viacerým Slovákom a mali sme možnosť vidieť aj tvrdú pästnú výmenu priamo na ľade.

slovakia

left justify in out

Slovenský obranca Erik Černák pridal do svojich štatistík už tretiu asistenciu v sezóne za tím NHL Tampa Bay Lightning, no jeho tím prehral doma s Minnesotou 2:4. Brankár Floridy Sergej Bobrovskij sa stal najrýchlejším brankárom histórie NHL, ktorý dosiahol 400 výhier. Černákov kolega, Ryan Reaves, známy bitkár, mnohých prekvapil. Na premiérovom zápase proti Montreal Canadiens sa očakávala bitka medzi ním a hráčom Arberom Xhekajom, no k nej nedošlo, a fanúšikovia zostali zvedaví, prečo.

Tampa Bay viedla po ôsmom góle Nikitu Kučerova 2:1, čím dostala Wild prvýkrát v sezóne do pozície doháňajúceho tímu, ale Minnesota napokon skóre otočila. „Rozhodla presilovka v závere, inak to bol vyrovnaný zápas,” povedal tréner Tampy Jon Cooper.

V noci sa predstavil aj Tomáš Tatar, no neodvrátil tretiu prehru New Jersey v sérii, tentoraz 3:5 v Detroite. V zostave Devils nefiguroval Šimon Nemec, ktorý zostal ako zdravý náhradník. Tatar bol na ľade 11 minút a zaznamenal mínusový bod. O výhre Detroitu rozhodol Patrick Kane 3:22 pred koncom streleným gólom. “S pukom na hokejke vždy niečo vymyslí,” povedal Alex DeBrincat.

Hokejisti Washingtonu Capitals, medzi ktorými nechýbal slovenský obranca Martin Fehérváry, zvíťazili v zámorskej NHL piatykrát v rade. V domácom zápase v noci na štvrtok zdolali Philadelphiu 6:3 a posunuli sa na tretie miesto Východnej konferencie. Hráči sa tiež pustili do kvalitnej bitky, ktorú si môžete pozrieť vo videu nižšie.

 

Martin Pospíšil nastúpil v prvom útoku Calgary, ale Flames podľahli Caroline 2:4. Samuel Honzek pre zranenie nehral. Víťazný gól strelil Martin Nečas, ktorý okomentoval zápas slovami: “Flames mali dobrý štart, ale podarilo sa nám to, je to veľké víťazstvo.”

Winnipeg natiahol víťaznú sériu na sedem zápasov, keď uspel na ľade Seattlu 4:3 po predĺžení. Dallas triumfoval v Bostone 5:2 a tréner Peter DeBoer dosiahol 618. víťazstvo v NHL. V zápase Rangers proti Floride exceloval Sergej Bobrovskij, “Je to špeciálny moment, veľmi si to vážim,” uviedol Bobrovskij po zápase.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Ján Sikoriak
Zdroj: MapleLeaves Daily, Teraz, Foto: X/ the score
Netky
Silvester príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies