REPORTÁŽ: Raper Ego a Twiinsky otvorili najväčší svetelný park WINTER WONDERLAND!

NETKY.SK • 25 Október 2024, 11:45 • 3 min
REPORTÁŽ: Raper Ego a Twiinsky otvorili najväčší svetelný park WINTER WONDERLAND!

Známe osobnosti, nadšené deti, fantastické svetelné inštalácie a neobmedzená zábava! Tak vyzeralo slávnostné otvorenie veľkolepého rozprávkového zábavného svetelného parku WINTER WONDERLAND, ktorý zavítal po prvýkrát aj k nám. Najväčší svetelný park v Európe slávnostne uviedli do života raper Ego a Daniela a Veronika Nízlové. Pozrite si našu reportáž a zistíte, či majú Ego, Twiinsky či Robo Opatovský radi kolotoče a adrenalín!

slovakia

left justify in out

WINTER WONDERLAND otvoril svoje brány! Na Dostihovej dráhe v bratislavskej Petržalke sa po prvýkrát rozžiaril svet plný zázrakov, rozprávok a fantázie.
 
Inšpiráciu na park som našiel spolu s mojimi deťmi v zahraničí. Vzorom boli svetelné parky ako Londýn, New York, Dubaj a ďalšie svetové metropoly. Park sme priviezli z Českej republiky. Minulý rok sme mali premiéru v Prahe a tento rok sme sa pre veľký úspech rozhodli rozšíriť aj na Slovensko. Niečo podobné tu ešte nebolo,“ povedal pre Netky riaditeľ a producent spoločnosti JVS GROUP Viliam Ďuriš.

obrazok
Park vstup
Zdroj: JVS Trade
obrazok
Levie kráľovstvo
Zdroj: JVS Trade

Na slávnostnom otvorení parku sa stretli mnohé známe osobnosti, ktoré si ho užili spolu s deťmi. Všetkým zaspievali Daniela a Veronika Nízlové z dua Twiins.

Spievalo sa nám úžasne, mali sme skvelé publikum. A park vyzerá prekrásne, už sa tešíme, ako sa sem vrátime aj s našimi dcérami,“ tešila sa Daniela Nízlová.

Je to nádherné, žiarové a čarovné. Sme fanúšičkami kolotočov, aj keď teraz už tých menej adrenalínových,“ s úsmevom dodala Veronika Nízlová.

obrazok
Twins
Zdroj: JVS Trade
obrazok
Twiins a deti
Zdroj: JVS Trade

Krstným otcom jedinečného parku sa stal raper Ego, ktorý prestrihol pásku spoločne s Twiinskami, riaditeľom Závodiska - Dostihovej dráhy Mariánom Šurdom.  

Odkedy som otec, tak ma zaujímajú takéto zábavy pre moje dcéry. Prišiel som najmä kvôli nim, prišla so mnou celá rodinka. Je to vizuálne pekný zážitok, naozaj sme si to užili. Želám parku veľa návštevníkov,“ zaželal raper Ego.

obrazok
Ego s rodinou
Zdroj: JVS Trade
obrazok
Robo Papp s rodinou
Zdroj: JVS Trade
obrazok
Robo Opatovský
Zdroj: JVS Trade

Svetelný park je ideálnym miestom pre rodiny, páry aj priateľov, ktorí hľadajú nezabudnuteľný zimný zážitok. Park ponúka bohatý program, kde sa strieda zábava, dobrodružstvo a vzdelávanie. .Na návštevníkov čakajú okrem rozprávkových zámkov, plesov princezien či podmorskej ríše aj krásne osvetlené rozprávkové kolotoče. Pripravené sú aj svetelné hojdačky, bludisko, kúzelná záhrada plná víl a množstvo ďalších atrakcií. A to všetko za cenu jednej vstupenky!
Máme tu veľké množstvo rozprávkových inštalácií, je to vlastne príbeh z rozprávky do rozprávky. Je tu vyše 250 svetelných objektov a 20 kolotočových atrakcií. Stretnete sa s Popoluškou, Šípkovou Ruženkou aj Levím kráľovstvom. Prejdete sa podmorským bludiskom, zahráte si na farebnom klavíri alebo si zatancujete s tučniakmi. Nechýbajú interaktívne atrakcie ani stan s virtuálnou realitou, kde sú ďalšie úžasné možnosti. Je to zábava pre celú rodinu,“ pozval malých aj veľkých do parku riaditeľ a producent spoločnosti JVS GROUP Viliam Ďuriš.

obrazok
Jozef Grondžák - Lombardi Fashion House
Zdroj: JVS Trade
obrazok
Viliam Ďuriš, Ego a Twiins
Zdroj: JVS Trade

Školákov a zvedavé deti poteší prírodovedný chodník, ktorý ich naučí, ako chrániť prírodu aj v meste. Súčasťou WINTER WONDERLANDU je aj kvalitné občerstvenie, kde si môžete vychutnať teplé nápoje či chutné jedlá. WINTER WONDERLAND priváža do Bratislavy spoločnosť JVS Trade Group, za ktorou stoja veľkolepé projekty ako Šmolkovia-Magický svet, výstavy Cosmos Discovery, Titanic, Tutanchamon či Poklad Inkov. Park bude otvorený každý deň od 15 hod do 21 hodiny. Vstupenky sú k dispozícii online alebo priamo na mieste v pokladni. Všetky informácie nájdete na https://www.winterwonderland.sk/



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Nora Krchňáková
NK Factory, Zdroj foto: JVS Trade
Netky
Silvester príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies