Bratislavská polícia pátra po mužovi spojenom s podozrivým kufrom pred potravinami

NETKY.SK • 25 Október 2024, 14:48 • 2 min
Bratislavská polícia pátra po mužovi spojenom s podozrivým kufrom pred potravinami

BRATISLAVA - Bratislavská polícia vyhlásila pátranie po neznámom mužovi, ktorý je podozrivý z trestného činu šírenia poplašnej správy. Incident sa odohral vo štvrtok, keď pred potravinami na Plynárenskej ulici zostal opustený kufor s nálepkou "neotvárať." Polícia vyzýva občanov, aby nahlásili akékoľvek informácie o mužovi, ktorý by mohol prispieť k objasneniu prípadu.

slovakia

left justify in out

Bratislavská polícia vyhlásila pátranie po neznámom páchateľovi, ktorý je podozrivý z trestného činu šírenia poplašnej správy. Tento incident sa odohral vo štvrtok 24. októbra, keď sa pred vchodom do potravín na Plynárenskej ulici objavil pánsky kufor hnedej farby s nálepkou "neotvárať."

Polícia o prípade informovala prostredníctvom krajského policajného hovorcu Silvie Šimkovej.

Podľa doteraz zistených informácií muž prišiel k potravinám, položil kufor na stôl a vošiel dnu. Po krátkej dobe potraviny opustil, ale kufrík nechal na mieste. Podozrenie z nebezpečenstva viedlo k evakuácii širšieho okolia.

Pyrotechnická prehliadka, ako aj špeciálne pachové práce so služobným psom, však prítomnosť výbušného nástražného systému nepotvrdili.

Polícia zverejnila aj fotografiu muža, ktorý by mohol mať informácie o incidente. Osoba je vysoká približne 180 centimetrov, zavalitejšej postavy a mala oblečenú modrú bundu, zelené nohavice a čierne topánky.

Polícia vyzýva občanov, ktorí majú akékoľvek informácie o jeho totožnosti, pohybe alebo pobyte, aby ich nahlásili na bezplatné číslo 158, osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení alebo formou súkromnej správy na sociálnych sieťach.

Tento incident opäť zdôrazňuje dôležitosť obozretnosti a spolupráce občanov s políciou pri riešení podobných situácií. Polícia sa snaží získať čo najviac informácií, aby mohla objasniť okolnosti tohto podozrivého činu a zabezpečiť tak bezpečnosť občanov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Viktória Gromová
Zdroj: KR PZ v Bratislave, Foto: FB/Polícia SR - Bratislavský kraj
Netky
Silvester príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies