Bývalá hviezda UFC Paige VanZant si to rozdala natvrdo – pozrite sa, aké facky padali! +VIDEO

NETKY.SK • 25 Október 2024, 16:02 • 2 min
Bývalá hviezda UFC Paige VanZant si to rozdala natvrdo – pozrite sa, aké facky padali! +VIDEO

Paige VanZant, bývalá hviezda UFC a populárna modelka, sa po úspešnej kariére v zmiešaných bojových umeniach presunula na nové pôsobiská, vrátane boxu bez rukavíc v organizácii BKFC a najnovšie aj do súťaže Power Slap (fackovaná). Pre mužského diváka je bolestivé sledovať, ako taká krásna tvárička dostáva drtivé údery a zo sekundy na sekundu sa mení.

slovakia

left justify in out

Druhé vystúpenie bývalej hviezdy UFC Paige VanZant v Power Slap nemalo taký úspech ako jej debut. Power Slap je americká spoločnosť na propagáciu bojových zápasov vo fackaní, ktorú vlastní výkonný riaditeľ Ultimate Fighting Championship (UFC) Dana White.

Vo štvrtok v Abú Zabí VanZantová vybojovala proti Chelsea Dodson (manželke bývalého zápasníka UFC Johna Dodsona) jednomyseľnú remízu, pričom všetci traja rozhodcovia hodnotili zápas po troch úderoch v pomere 28:28. VanZant vyhrala prvé a tretie kolo, ale v druhom kole jej bol odobratý bod za tzv clubbing. Clubbing blow je vo fackovacej súťaži úder mimo cieľovej oblasti, čiže úder, ktorý nie je povoleným úderom.

„Išla som do toho s tým, že to musím urobiť len raz, že to je môj zoznam, že chcem urobiť Power Slap a dokázať, že to dokážem,“ povedala VanZant pre MMA Fighting. „Ale potom som si povedala: „Bola to naozaj zábava.“

VanZant vo svojom debute v júni porazila Christine Wolmarans na body. Po jej neúspešnom vystúpení však ešte nie je isté, či sa do tohto športu vráti.

VanZant prehrala oba svoje zápasy s Brittou Hart a Rachel Ostovich. Následne sa presunula do „influencerského“ boxu, kde sa stretla so známou hviezdou OnlyFans Elle Brooke. Napriek rozdielnym skúsenostiam sa Brooke dokázala udržať a zabezpečila si šokujúcu remízu v zápase, kde PVZ ochutnala trpkosť KO už v úvodnom kole.

Očakávalo sa, že sa tento rok stretnú v odvete, no VanZant medzitým presmerovala svoju pozornosť na Power Slap.

obrazok
Sme zvedavý kde krásku uvidíme najbližšie.
Zdroj: X/Outkick
obrazok
V UFC začínala ako 20- ročná
Zdroj: X/AskMen


twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Ján Sikoriak
Zdroj: Talk Sport, MMA Junkie, Foto: X/IFN
Netky
Silvester príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies