Kto je Hasbulla? Internetová senzácia, hviezda TikToku, či malý troll, ktorý získal zmluvu s UFC +VIDEO

NETKY.SK • 25 Október 2024, 17:32 • 2 min
Kto je Hasbulla? Internetová senzácia, hviezda TikToku, či malý troll, ktorý získal zmluvu s UFC +VIDEO

Hasbulla je obrovská internetová celebrita, ktorej bol diagnostikovaný zriedkavý typ trpaslíctva spôsobený nedostatkom rastového hormónu.

slovakia

left justify in out

Museli by ste posledné štyri roky žiť „pod skalou,” aby ste nepoznali meno Hasbulla – tento maličký Rus sa totiž stal megahviezdou sociálnych médií na viacerých platformách. Hasbullu dokonca pravidelne vídať na podujatiach UFC, a v roku 2022 si vyslúžil päťročný kontrakt od šéfa UFC Dana Whitea.

Kto však presne je Hasbulla a čím sa zaoberá?

Aké je celé meno Hasbullu?

Jeho celé meno je Hasbulla Magomedovič Magomedov a údajne je synom inštalatéra. Je však aj dobrým kamarátom bývalého UFC šampióna Khabiba Nurmagomedova, ktorý ho zoznámil so šéfom UFC.

Koľko má Hasbulla rokov a odkiaľ pochádza?

Hasbulla sa narodil 7. júla 2002 v Machačkale, Dagestan, Rusko. Od júla 2024 má 22 rokov. Nedávno sa objavil aj v podcaste u Mikea Tysona, ktorý si ho pomýlil s dieťaťom a začal mu bozkávať uši, čo sa mladému Hasbullovi očividne nepáčilo.

Aká je výška Hasbullu?

Hasbulla pre Sportskeeda povedal, že je vysoký 3′4′′ (102 cm). Predpokladá sa, že má trpasličiu postavu v dôsledku nedostatku rastového hormónu, hoci jeho presný stav nebol nikdy potvrdený.

Aké je Hasbullovo čisté imanie?

Presný údaj o Hasbullovom čistom majetku nebol nikdy potvrdený, ale podľa denníka The Sun sa hovorí o sume od 200 000 do 2 miliónov dolárov.

Hasbulla na Instagrame a X/Twitteri

Nie je prekvapením, že táto internetová senzácia má na sociálnych sieťach obrovský počet sledovateľov, pričom len na Instagrame ju sleduje 8 miliónov ľudí.

Dana White vylúčil, že by Hasbullu pozval na zápas vo fackovaní.

Vo štvrtok šéf UFC usporiadal v Abú Zabí svoju najnovšiu kontroverznú šou vo fackovaní Power Slap, v ktorej sa predstavila Paige VanZant a zápas v superťažkej váhe medzi dvoma mužmi, ktorí spolu vážia necelých 370 kg. Počas tlačovej konferencie po skončení podujatia Power Slap 9 sa však hovorilo o zápase medzi dvoma oveľa menšími mužmi, ktorí sa už roky bijú.

Päťdesiatpäťročný šéf UFC umlčal reportéra po tom, čo sa ho opýtal, či by magnát MMA pripravil fackovací zápas medzi hviezdami sociálnych sietí Hasbullom a Abdu Rozikom. 101 cm vysoký Rus sa prvýkrát preslávil, keď sa stretol s Abdu Rozikom, tadžickým spevákom, boxerom a influencerom, ktorý meria len 94 cm kvôli rachitíde, poruche kostry, ktorá má za následok mäkké a slabé kosti v dôsledku nedostatku vitamínu D.

Čo sa ešte v budúcnosti medzi týmito dvoma udeje a či si to Dana White predsa len nerozmyslí, ešte uvidíme. Nakolko vieme, že ak to bude finančne chutiť a bude to mať význam, tak UFC mogul niečo určite vymyslí.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Ján Sikoriak
Zdroj: MMA Junkie, Foto: X/ UFC on TNT
Netky
Silvester príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies