Suroviny pre 4 osoby: 0,5 kg kuracích pŕs, 1 ľadový šalát, 15 ks čerstvých šampiňónov, 1 konzerva sterilizovanej kukurice, 1 konzerva sterilizovanej fazule, 1 šalátovú uhorku, 20 dkg syru na strúhanie, 15 chery paradajok, soľ, mleté čierne korenie, mletú sladkú papriku, 1 PL plnotučnej horčice, 2 PL kečupu, 2 PL oleja, 1 dcl vody,
Príprava:
Mäso pokrájame na kocky, osolíme, okoreníme, posypeme paprikou a opečieme na oleji. Pridáme očistené a nakrájané šampiňóny, horčicu, kečup, vodu a dusíme asi 10 minút. Zeleninu umyjeme, šalát potrháme, pridáme kukuricu a fazuľu bez nálevu, pokrájané paradajky, uhorku soľ a premiešame. Naservírujeme na tanier, na vrch dáme opečené mäso a posypeme syrom.
Čas prípravy: 60 minút
Prajeme dobrú chuť.
Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies