Suroviny pre 4 osoby: 4 hovädzie steaky po 150 g, 250 g cibule, 4 polievkové lyžice oleja, 2 polievkové lyžice masla, ½ malej lyžičky čierneho mletého korenia, soľ
Príprava:
Cibuľu nakrájame na kolieska, opečieme na oleji a preložíme na tanier . Na panvici opäť rozpálime olej, na ktorom opekáme steaky. Krvavé steaky opekáme 4 minúty, stredne prepečené 6-8 minút, prepečené 8-10 minút. Hotové mäso osolíme, okoreníme, preložíme na tanier a ozdobíme maslovými hoblinami. Cibuľu rýchlo vmiešame do vypečenej šťavy, ochutíme korením, soľou a pridáme k mäsu. Hneď podávame.
Čas prípravy: 35 minút
Prajeme dobrú chuť.
Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies