Dom umenia RDS ART Group oslavuje narodeniny, príďte si vyskúšať hodiny tanca či herectva zadarmo!

NETKY.SK • 10 Máj 2024, 09:45 • 2 min
Dom umenia RDS ART Group oslavuje narodeniny, príďte si vyskúšať hodiny tanca či herectva zadarmo!

Dom umenia RDS ART Group má dôvod na oslavu! V nedeľu 12. mája slávi svoje narodeniny a pozýva všetkých na nezabudnuteľnú oslavu plnú tanca a spevu. Príďte na Laurinskú 14 do centra Bratislavy a užite si otvorené hodiny tanca, spevu a herectva úplne zadarmo! Od 15:00 do 19:00 hodiny čaká na všetkých bohatý program, ktorý si užijú deti aj dospelí!

slovakia

left justify in out

Chcete sa naučiť nové tanečné kroky? Príďte na otvorené hodiny, kde si môžete vybrať z rôznych štýlov, ako je Balet pre začiatočníkov, Hustle, Ballroom Elite, High Heels, Fusion, Latino Pop Style, Contemporary či K-POP. Ak preferujete cvičenie, vyberte si z ponuky  Bootyful, Flexibility, Buď Fit, Flexi yoga, Čchi-Kung, Box, Vinyasa Yoga alebo Boost Energy.

 

Pre najmenšie talenty sme pripravili špeciálne hodiny, kde sa môžu učiť spev, herectvo, dabing a tanec pod vedením skúsených lektorov. Deti vo veku od 2 do 15 rokov si teda určite prídu na svoje! Z pohybových aktivít sa môžu tešiť na tanečnú prípravu, k-pop, pohybovňu či balet,“ pozýva Miro Marciš z RDS Art Group.

Všetky hodiny budú viesť skúsení a kvalifikovaní lektori, ktorí majú bohaté skúsenosti z komerčných projektov, ako aj divadelných dosiek. Na hodinách kladú dôraz na techniku, správne dýchanie, zlepšenie výkonnosti, udržanie motivácie, no najmä je ich cieľom, aby všetkých hodina bavila. A to nie je všetko! Počas osláv bude v RDS aj nábor do hlasovej databázy v nahrávacom štúdiu. Ak sa chcete stať súčasťou zaujímavých projektov a reklám, neváhajte a príďte 12. mája do RDS ART Group.

 

Okrem tohto sa môžete zapojiť aj do súťaže o najkreatívnejšiu fotku alebo video z Domu umenia a získať atraktívne ceny! Stačí, keď použijete hashtag #oslavujemesrds a označíte profil @riverparkdanceschool na sociálnych sieťach,“ prezradil Miro Marciš.

Za dva roky na novej adrese stihol Dom umenia hostiť niekoľko zaujímavých umelcov z tanečného alebo divadelného sveta. Pozvanie na workshopy prijali tanečníci Hope Maimane, Petra Ravbar, Dominika Rošková, Kristína Tukan, John Patrick Olegario, Ginger, Joris Yacoub a Eliška Lenčešová. O svoje herecké či spevácke skúsenosti sa prišli podeliť aj mená ako Daniel Dangl, Alžbeta Bartošová, Braňo Deák, Nela Pocisková, Dárius Koči a mnohí ďalší.

 

Okrem tanca, cvičenia, spevu či herectva, sa v Dome umenia venujú aj nahrávaniu svojich vlastných podcastov Po Špičkách, kde odkrývajú zákulisie nielen divadelného sveta očami detí, ako aj dospelých. Pozvanie na rozhovor prijali športovci, umelci a iné zaujímavé osobnosti ako Mária Čírová, raper Ego, Monika Bagárová, Ľubomír Višňovský, Jana Hubinská, Ján Ďurovčík, MUDr. Jana Žemličková či Roman Abrahám,“ vysvetľuje Miro Marciš z RDS Art Group.

Hlavnou filozofiou RDS ART Group je vychovávať mladé talenty, pre ktorých je tanec, spev či herectvo vášňou a chcú sa umeniu venovať naplno. V ponuke RDS ART Group preto nájdete aj tanečné skupiny The Wave, Souljam a krOWN. Ide o tanečné skupiny, ktoré sa venujú tanečným štýlom moderna, jazz, hip-hop alebo kórejskému štýlu K-POP. Pre tých, ktorí chcú dobiť dosky, ktoré znamenajú svet, majú v ponuke Muzikálovú akadémiu. Ide o koncept pre deti od 6-16 rokov, ktoré sa chcú venovať spevu, herectvu a tancu súčasne. Vďaka čomu sa stávajú komplexnými umelcami, zaujímavými pre nejedného producenta. Využite príležitosť a staňte sa členom jednej zo skupín. Prihláste sa konkurz, ktorý sa koná už 9. júna na Laurinskej 14 v Bratislave. Viac informácií a kompletný rozvrh nájdete na www.rdsartgroup.sk



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Nora Krchňáková
NK Factory, Zdroj foto: RDS ART Group
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies