Futbal: Brazílčan Fred prestúpil z Manchestru United do Fenerbahce Istanbul

NETKY.SK • 13 August 2023, 18:30 • 2 min
Futbal: Brazílčan Fred prestúpil z Manchestru United do Fenerbahce Istanbul

LONDÝN - Vedenie anglického futbalového klubu Manchestru United skompletizovalo prestup Brazílčana Freda do Fenerbahce Istanbul.

slovakia

left justify in out

Turecký klub zaplatil za stredopoliara "červených diablov" 15 miliónov dolárov (10,9 mil. eur). "Končí sa jedna z najkrajších etáp mojej kariéry. Žil som sen o tom, že budem nosiť dres jedného z najväčších klubov na svete. Prešiel som vzostupmi aj pádmi, odchádzam s presvedčením, že som počas všetkých tréningov a zápasov vždy vydal zo seba to najlepšie. Bolo to päť rokov skutočného sna pre mňa a moju rodinu. Budem navždy vďačný za túto príležitosť," uviedol tridsaťročný stredopoliar.

 

Fred prišiel na Old Trafford v roku 2018 za 47 miliónov libier z ukrajinského Šachtaru Doneck. Za United odohral celkovo 139 ligových súbojov, pričom v nich strelil osem gólov. V minulej sezóne nastúpil v 56 zápasoch vo všetkých súťažiach, strelecky sa presadil šesťkrát. Naposledy si dres ManU obliekol v júnovom finále Pohára FA proti mestskému rivalovi Manchestru City (1:2). S United mal platný kontrakt do konca sezóny 2023/24.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: TASR Foto: Daily Expres
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies