Horúca ako nikdy predtým.

NETKY.SK • 10 November 2023, 12:00 • 2 min
Horúca ako nikdy predtým.

Simona Krainová opäť ukázala krásnu postavu aj vypracovaný zadoček.

slovakia

left justify in out

Modelka Simona Krainová neprestáva provokovať. Hoci už na svojich sociálnych sieťach ukázala takmer všetko, stále dokáže prekvapiť a nažhaviť svojich fanúšikov nejakou vydarenou snímkou. To potvrdila aj teraz, keď sa pochválila sériou fotiek, na ktorých ukázala perfektne vypracovaný zadoček aj dlhé štíhle nohy. Z parádnych kriviek Krainovej sú jej fanúšikovia priamo vo vytržení.

Simona Krainová patrí k najviac sexy modelkám českého šoubiznisu. A to aj napriek tomu, že tento rok oslávila okrúhlu päťdesiatku. Hoci by hocikto povedal, že už to nie je vek pre modelky, blonďavá kráska denne dokazuje, že opak je pravdou. Krainová je vo výbornej forme a na svoju postavu je patrične pyšná, a tak niet divu, že sa s ňou rada chváli. Vek je v hlave Napríklad nedávno na svojom Instagrame zdieľala sexy sériu fotiek. "Vek je len číslo, máš ho v hlave," napísala napríklad k snímke, kde drží činky a odhaľuje svojich vypracovaných brušákov, ktorých by jej závidela nejedna o polovicu mladšia žena.

Nie je teda divu, že sa Krainová rozhodla svoje luxusné krivky speňažiť. Tento rok si totiž založila účet na platforme OnlyFans , na ktorej sa veľmi skoro stala jednou z najsledovanejších Češiek. "Budem tam dávať umelecké akty, ktoré IG netoleruje," napísala modelka v auguste pre vysvetlenie.

 

Zdroj: www.extra.cz



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Monika
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies