James Gunn zdieľa prvý pohľad na Supermana v podaní Davida Corensweta

NETKY.SK • 7 Máj 2024, 18:15 • 2 min
James Gunn zdieľa prvý pohľad na Supermana v podaní Davida Corensweta

Spoluriaditeľ DC Studios a režisér Supermana James Gunn sa podelil o prvý úplný pohľad na Davida Corensweta ako Muža z ocele.

slovakia

left justify in out

Gunn na stránkach Threads fanúšikom povedal, aby sa pripravili“ na dátum premiéry 11. júla 2025, a zároveň plne odhalil Corenswetovu postavu Supermana. Obrázok ho ukazuje, ako sedí v pravdepodobne mrakodrape v Metropolis a veľmi ležérne si vyťahuje topánku, zatiaľ čo vonku dochádza k udalosti, ktorá otriasa zemou.

Hoci sa jedná o nového Supermana z nového DC vesmíru, samotný oblek nevyzerá nijako zvlášť novo, pretože posvätný symbol S a jeho ramená vyzerajú ušpinene alebo vyblednuté. Hoci nám už bolo ukázané logo, nový obrázok odhaľuje zvyšok obleku a dáva fanúšikom veľa ďalších podnetov na analýzu, keď sa pred uvedením filmu snaží prísť na Gunnove vplyvy.

Superman, predtým Superman: Legacy, bude prvým filmom z rebootovaného DCU Chapter 1: Gods and Monsters, ale rozhodne nejde o príbeh o pôvode a objaví sa v ňom aj množstvo ďalších hrdinov a zloduchov DC.

Vedľa Corenswetovho Supermana stojí Lois Laneová v podaní Rachel Brosnahan a vo filme sa objaví aj Nathan Fillion ako Green Lantern, Edi Gathegi ako Mister Terrific, Isabela Merced ako Hawkgirl, Anthony Carrigan ako Metamorpho, Maria Gabriela ako The Engineer a ďalšie. Gunn potvrdil, že títo herci budú hrať role aj v ďalších projektoch DCU.

Kapitola 1 DCU zahŕňa aj televízne programy, a hoci sa presný obsah od roku 2023, kedy ho Gunn a spoluriaditeľ Peter Safran oznámili, trochu zamiešal, animovaný seriál s názvom Creature Commandos oficiálne odštartuje nový vesmír na konci roka 2024.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: IMDb, IGN, Variety, Foto: ComicBook.com / DC
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies