Jedinečný festival na horách : FOLLOW FESTIVAL

NETKY.SK • 6 Máj 2024, 11:00 • 2 min
Jedinečný festival na horách : FOLLOW FESTIVAL

Follow festival prichádza s novým konceptom a mení pravidlá. Sľubuje bezkonkurenčne najdostupnejší festival na Slovensku s nezabudnuteľným zážitkom, kde sa hudba spája s prírodou a dokonalý oddych so zábavou. Preto, pre všetkých milovníkov hudby a zábavy, je toto miesto, kam sa oplatí ísť !

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Od 21. do 23. júna sa Donovaly stanú epicentrom hudobnej scény, kde sa stretne komunita hudobných nadšencov, aby zažila jedinečné spojenie rôznorodej hudby, prírody a nezabudnuteľnej zábavy. 

V samotnom areáli festivalu budú dva stejdže, ktoré budú rozdelené do dvoch hlavných zón: BEATS STAGE a MAIN STAGE. Pre fanúšikov elektronickej hudby je pripravený BEATS STAGE, kde vystúpia DJ-i nielen z domácej scény, ale aj zo zahraničia. Zatiaľ čo na MAIN STAGE sa predstavia kapely rôznych hudobných žánrov. Oba stejdže budú mať rovnakú dôležitosť, a tak sa program na nich bude striedať každú hodinu - nepárna hodina BEATS STAGE, párna hodina MAIN STAGE.

 

 

Aj po skončení programu v areáli má návštevník možnosť pokračovať na klubových párty v troch párty pointoch, ktoré sa nachádzajú v blízkosti festivalového areálu. Každý párty point bude hostiť iný hudobný žáner - či už je to Techno, Drum and Bass alebo Hip Hop. Rozmanitosť hudobného line-upu na tomto festivale je jedinečná. Medzi známe mená, ktoré si môžete vypočuť, patria Calin, Separ, Desmod, Horkýže Slíže, Pil C, Saul, Kmeťoband, Cicoband a Rene Rendy a mnohí ďalší.

S úplne novým konceptom festivalu prináša Follow na Slovensko niečo, čo doteraz nezažili. A s bezkonkurenčne najdostupnejšou cenou vstupeniek, ponúka príležitosť všetkým milovníkom hudby zažiť trojdňový festivalový zážitok za šialenú cenu.

Okrem hudobného programu Follow Festival sľubuje aj unikátne prostredie. Spája hudbu s prírodou a umožňuje dokonalý oddych sprevádzaný nezabudnuteľnou zábavou.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Natália Zárecká
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies