Mesto Hriňová plánuje obnoviť svoje kultúrne stredisko

NETKY.SK • 19 Apríl 2023, 18:30 • 2 min
Mesto Hriňová plánuje obnoviť svoje kultúrne stredisko

HRIŇOVÁ - Mesto Hriňová plánuje obnoviť svoje kultúrne stredisko. Odhadovaná suma zákazky bude podľa vestníku Úradu pre verejné obstarávanie 197.774 eur bez DPH.

slovakia

left justify in out

Mesto Hriňová v Detvianskom okrese plánuje obnoviť svoje kultúrne stredisko. Vyplýva to z oznámenia vo vestníku Úradu pre verejné obstarávanie s tým, že odhadovaná suma zákazky je 197.774 eur bez DPH.

 

Predmetom zákazky je dodanie a montáž sedadiel, zvukovej techniky i divadelnej svetelnej techniky. Patria medzi ne aj doplnenie rozvádzačov a príslušné stavebné úpravy pre elektroinštaláciu v mestskom kultúrnom stredisku. Zákazku rozdelili na deväť častí, týka sa dodania tovaru a aj uskutočnenia stavebných prác. Hlavným predmetom zákazky je však dodávka tovarov.

 

Ako ďalej oznámenie informuje, záujemcovia môžu svoje ponuky predkladať do 10. mája. Kritériom na ich vyhodnotenie je cena. Obstarávanie sa týka projektu financovaného z fondov Európskej únie.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies