Nové tréningové atletické centrum v Spišskej Novej Vsi bude onedlho slúžiť verejnosti

NETKY.SK • 24 Jún 2023, 18:00 • 2 min
Nové tréningové atletické centrum v Spišskej Novej Vsi bude onedlho slúžiť verejnosti

SPIŠSKÁ NOVÁ VES - V Spišskej Novej Vsi ukončili výstavbu nového tréningového atletického centra, onedlho bude slúžiť verejnosti. Zástupcovia mesta ako investora si objekt od dodávateľa stavby prevzali v stredu (21. 6.) s mesačným predstihom.

slovakia

left justify in out

V Spišskej Novej Vsi ukončili výstavbu nového tréningového atletického centra, onedlho bude slúžiť verejnosti. Zástupcovia mesta ako investora si objekt od dodávateľa stavby prevzali v stredu (21. 6.) s mesačným predstihom. Informovala o tom samospráva na sociálnej sieti.

 

"Objekt je stavebne ukončený a bude postupne odovzdaný Správe telovýchovných zariadení na vybavenie vnútorným zariadením šatní, sociálnych a prevádzkových priestorov. Po vybavení nevyhnutných povolení ho sprístupníme pre užívanie športovým klubom a športujúcej verejnosti v meste a jeho okolí," uvádza radnica. Mesto navyše vyčlenilo finančné prostriedky na realizáciu závlahového systému tunajšieho futbalového ihriska. Uzatvára sa tak jedna etapa rekonštrukcie tohto športového stánku.

 

Stavba centra spolu s atletickou dráhou bola financovaná z mestského rozpočtu, Slovenského atletického zväzu a vďaka dotácií z Fondu na podporu športu. Pracovníčka pre styk s médiami na tamojšom mestskom úrade Edita Gondová pre TASR doplnila, že celková cena diela je približne 530.000 eur s DPH. Práce trvali takmer desať mesiacov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies