Alcaraz prehral v 2. kole dvojhry na US Open s Van de Zandschulpom + VIDEO

NETKY.SK • 30 August 2024, 08:09 • 3 min
Alcaraz prehral v 2. kole dvojhry na US Open s Van de Zandschulpom + VIDEO

NEW YORK - Španielsky tenista Carlos Alcaraz prekvapujúco vypadol už v 2. kole dvojhry na grandslamovom turnaji US Open. Šampión z roku 2022 a tretí najvyššie nasadený prehral s Holanďanom Boticom van de Zandschulpom 1:6, 5:7, 4:6.

slovakia

left justify in out

Pre Španiela to je najhorší výsledok v New Yorku, v predchádzajúcich troch vystúpeniach sa dostal minimálne do štvrťfinále.

Van de Zandschulp ukončil 15-zápasovú víťaznú sériu Alcaraza na podujatiach veľkej štvorky. Španiel naposledy prehral v januári tohto roka na Australian Open s Nemcom Alexandrom Zverevom. Vypadnutie na US Open je pre neho najhorší výsledok na granslamoch od roku 2021, keď rovnako v 2. kole vypadol na Wimbledone.

"Dnes som hral proti súperovi a v duchu som hral proti sebe. Mal som veľa emócií, ktoré som nedokázal kontrolovať. Myslím si, že moja úroveň hry bola celý zápas na rovnakej úrovni a nestačilo to na to, aby som vyhral zápas. Nedal som si šancu dostať sa späť do stretnutia," uviedol Alcaraz podľa AFP a vyjadril sa aj k výkonu svojho súpera, ktorému patrí 74. miesto v rebríčku: "Nerobil veľa chýb, čo ma prekvapilo. Nevedel som, ako sa s tým vysporiadať."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: Teraz.sk, Foto: YouTube / Alcaraz News24
Netky
Jeseň príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies