Arsenal je ohrozený: Ödegaard bude mimo hry na minimálne tri týždne

NETKY.SK • 11 September 2024, 12:16 • 2 min
Arsenal je ohrozený: Ödegaard bude mimo hry na minimálne tri týždne

LONDÝN - Nórsky futbalista Martin Ödegaard utrpel zranenie členka počas pondelkového zápasu Ligy národov proti Rakúsku (2:1). Liečba potrvá minimálne tri týždne, čo znamená citeľnú stratu pre jeho tím.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťpäťročný ofenzívny stredopoliar a kapitán tímu a aj Arsenalu Londýn musel v druhom polčase po súboji s Christophom Baumgartnerom opustiť ihrisko a v utorok absolvoval vyšetrenie magnetickou rezonanciou.

Po nej je vysoko pravdepodobné, že Ödegaard vynechá najbližšie zápasy na klubovej úrovni a hrozí, že nebude môcť nastúpiť ani na dva októbrové zápasy národného tímu v Lige národov. Nóri 10. októbra hostia v Osle reprezentáciu Slovinska, o tri dni neskôr nastúpia v Linzi proti Rakúsku.

"Tento druh zranenia členka si často vyžaduje minimálne trojtýždňovú liečbu. Skorší návrat na trávniky si neviem predstaviť, to by bol bonus. Vyzerá, že tam nie je zlomenina, napriek tomu ide o bolestivé zranenie," citovala AFP slová lekára nórskej reprezentácie Olu Sanda.

Martin Odegaard údajne vynechá minimálne tri týždne pre zranenie členka.
Martin Odegaard údajne vynechá minimálne tri týždne pre zranenie členka.
Zdroj: Shutterstock / Vegard Grott


twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: Teraz.sk, Foto: 90Min.com
Netky
Jeseň príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies