Blíži sa prezentácia Ubisoft Forward. Dozvedieť by sme sa mali nové detaily z nadchádzajúcich hier Star Wars Outlaws či Assassins Creed +VIDEO

NETKY.SK • 7 Jún 2024, 19:47 • 2 min
Blíži sa prezentácia Ubisoft Forward. Dozvedieť by sme sa mali nové detaily z nadchádzajúcich hier Star Wars Outlaws či Assassins Creed +VIDEO

LOS ANGELES - Ubisoft Forward sa vracia v júni a prináša so sebou nový pohľad na pripravované hry, ktoré prídu koncom tohto roka a v budúcnosti. Ubisoft Forward, ktorý sa opäť odohráva naživo z Los Angeles, je jednou z niekoľkých veľkých ukážkových udalostí, ktoré sa začínajú v júni. Tu je všetko, čo zatiaľ vieme o Ubisoft Forward, vrátane toho, kedy môžete sledovať a čo môžete očakávať.

slovakia

left justify in out

Ubisoft v príspevku na oficiálnej stránke webu včera potvrdil dátum, čas a ponuku prezentovaných hier pre Ubisoft Forward 2024. Každoročná prezentácia spoločnosti Ubisoft sa uskutoční 10. júna o 21. hodine nášho času a ponúkne exkluzívne pohľady na hry Star Wars Outlaws, Assassin's Creed Shadows, XDe a ďalšie.

Assassin's Creed Shadows bude jednou z hlavných hier počas streamu. Aj už keď bolo odhalené obrovské množstvo informácií o tom, čo môžeme od ďalšieho Assassin's Creed očakávať, stále je toho ešte veľa vidieť. Spolu s hrou Star Wars Outlaws, ktorá sa počas streamu tiež objaví, pôjde o jeden z hlavných tromfov Ubisoftu, ktorý vyjde v druhej polovici roku 2024 a vôbec po prvýkrát prinesie sériu do Japonska.

Súčasťou streamu bude aj hra XDefiant, ktorá bola uvedená na trh 21. mája a údajne má za sebou silný štart (aj keď sa nevyhla nejakým problémom). Okrem toho očakávajte každoročné hudobné intermezzo od Just Dance a jedno či dve nové oznámenia, aký Ubisoft chystá program na zvyšok roku 2024 a ďalej.

Ubisoft Forward sa pridáva k päťdňovému obdobiu nabitému oznámeniu hier, ktoré nadväzuje na stream Summer Game Fest 2024, ktorý sa koná 7. júna, a na prezentáciu Xboxu, ktorá sa koná 9. júna. Súčasťou osláv bude aj IGN ​​Live, ktoré sa uskutoční od 7. do 9. júna.

záber z hry XDefiant
záber z hry XDefiant
Zdroj: Sector


twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: Ubisoft / IGN, GameSpot, Foto: ShiftDelete.Net
Netky
Silvester príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies