Bombová hrozba: Polícia zasahuje na súdoch po celom Slovensku! + FOTO

NETKY.SK • 10 Júl 2024, 11:13 • 2 min
Bombová hrozba: Polícia zasahuje na súdoch po celom Slovensku! + FOTO

SLOVENSKO - Aktuálne je na súdoch opäť nahlásená bomba. Polícia objekty a hlásenie preveruje. Informáciu potvrdila hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Nitre Jana Šinková.

slovakia

left justify in out

Nahlasovateľ bomby neuviedol, o ktorý súd ide, takže sa aj tentoraz prehľadávajú všetky. Polícia aktuálne zasahuje aj na nitrianskom súde, ktorý evakuujú. “Potvrdzujem, že je na súde nahlásená bomba, ale hlásenie je bez špecifikácie miesta, čiže platí na celom území Slovenska,” popísala situáciu hovorkyňa.

Hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru (PZ) v Trnave Michaela Ulehlová priblížila, že z linky 112 bolo nahlásené na operačné stredisko Krajského riaditeľstva PZ v Trnave, že “na súde je bomba”. Podotkla, že polícia robí všetky opatrenia súvisiace s preverením bezpečnostnej situácie na súdoch.

Uica pri súde v Nitre
Uica pri súde v Nitre
Zdroj: FB/Dopravný servis


twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Viktória Gromová
Zdroj: Policajný zbor v Nitre, Policajný zbor v Trnave, Foto: bystricak.sk
Netky
Jeseň príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies