Bratislava: Bežecké preteky prinesú rozsiahle dopravné obmedzenia

NETKY.SK • 6 September 2024, 16:16 • 2 min
Bratislava: Bežecké preteky prinesú rozsiahle dopravné obmedzenia

BRATISLAVA - Vodiči by mali počítať s miernym zdržaním v centre mesta, najmä v okolí Námestia SNP, Kamenného námestia, Štúrovej ulice, a na Viedenskej ceste v Petržalke.

slovakia

left justify in out

Polícia upozorňuje vodičov na dopravné obmedzenia v Bratislave, ktoré súvisia s prebiehajúcim bežeckým podujatím. Vodiči sú vyzvaní, aby sa riadili pokynmi policajtov a jazdili opatrne v úsekoch, kde sa konajú preteky.

"Dnes od 17:30 do 19:30 sa na Pribinovej ulici pred budovou obchodného centra budú konať bežecké súťaže pre deti. Z tohto dôvodu bude v tomto čase obmedzený vjazd do garáží obchodného centra ‘centrum’. Ostatné vjazdy ostanú bez obmedzení," upozorňuje polícia.

Ďalšie obmedzenia nastanú v sobotu od 19:30 do 21:30, keď bude uzatvorený úsek od Šafárikovho námestia až po výjazd z parkoviska pri budove SND, vrátane vjazdu do garáží obchodného centra. "Od 19:50 do 20:50 bude na Vajanského nábreží, v úseku od Šafárikovho námestia po Most SNP, prejazd motorových vozidiel tiež obmedzený," informuje polícia.

Vodiči by mali počítať s miernym zdržaním v centre mesta, najmä v okolí Námestia SNP, Kamenného námestia, Štúrovej ulice, a na Viedenskej ceste v Petržalke. "Doprava bude priebežne usmerňovaná a uvoľňovaná po prebehnutí posledných bežcov," dodáva polícia.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Viktória Gromová
Zdroj: KR PZ v Bratislave, Foto: freepik.com
Netky
Jeseň príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies