Bratislava: Gin Fest Bratislava 2024 - oslava ginového umenia v srdci Slovenska

NETKY.SK • 7 September 2024, 10:41 • 2 min
Bratislava: Gin Fest Bratislava 2024 - oslava ginového umenia v srdci Slovenska

BRATISLAVA – Naša metropola sa 13. septembra 2024 stane dejiskom jednej z najočakávanejších udalostí roka pre milovníkov kvalitného alkoholu. Piaty ročník GIN FEST Bratislava 2024 sľubuje návštevníkom nezabudnuteľný zážitok plný chutí, vôní a inšpirácie v priestoroch Hotela Devín, a to v čase od 16:00 do 24:00.

slovakia

left justify in out

Hlavnou hviezdou festivalu svetoznámy mixológ Rusty Cerven
 
Tento slovenský rodák, ktorý sa vypracoval na jedno z najrešpektovanejších mien svetovej kokteilovej scény, povedie exkluzívny masterclass, kde predvedie svoje bezkonkurenčné znalosti o gine a kreatívne techniky miešania kokteilov.
 
"Naším cieľom je nielen predstaviť rozmanitosť ginového sveta, ale aj vzdelávať verejnosť o histórii a kultúre tohto fascinujúceho destilátu," hovorí Andrej Nikodem, organizátor podujatia. "Chceme ukázať, že kvalitný gin si možno vychutnať s mierou a štýlom."

Rusty Cerven, víťaz prestížnej súťaže Bols Around The World (2013), dodáva: "Som poctený, že sa môžem vrátiť na Slovensko a podeliť sa o svoju vášeň pre gin s ďalšími nadšencami. Tento festival oslavuje zručnosť a kreativitu, ktoré robia z ginu taký všestranný a obľúbený destilát."
 
Návštevníci sa môžu tešiť na:
 
🫐 Prezentácie skvelých ginov z celého sveta
🫐 Exkluzívny masterclass s Rusty Cervenom
🫐 Workshopy o miešaní koktailov vedené poprednými barmanmi
🫐 Prednášky o histórii a výrobe ginu
🫐 Kulinárske párovanie ginu s jedlom
🫐 Live vystúpenie DJ CHARLIE BROWN set na terase LIVE GIN MUSIC GARDEN 
 
 
 
Vstupenky sú už v predaji za cenu 15€ v predpredaji (obsahuje welcome G&T drink) a 20€ na mieste. Viac informácií o programe a predaji lístkov nájdete na oficiálnej stránke podujatia www.ginfest.sk. Link NA PREDPREDAJ:  https://bit.ly/4deGJnx



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Ingrid Vrabcová
Text/Foto: black eye company/Andrej Nikodem
Netky
Jeseň príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies