Bratislava: Most Lafranconi v plameňoch! Zrazilo sa tam auto s kamiónom + VIDEO

NETKY.SK • 27 August 2024, 09:37 • 2 min
Bratislava: Most Lafranconi v plameňoch! Zrazilo sa tam auto s kamiónom + VIDEO

BRATISLAVA - Bratislavskí dopravní policajti zasahovali za mostom Lanfranconi v smere Petržalka, kde horí nákladné auto.

slovakia

left justify in out

Na bratislavskej diaľnici D2 za mostom Lanfranconi smerom na Einsteinovu boli blokované dva jazdné pruhy po zrážke osobného auta s kamiónom, ktorý začal horieť.

"Na bratislavskej D2 za mostom Lanfranconi smerom na Einsteinovu na 64. kilometri sa zrazilo osobné auto s kamiónom, ktorý začal horieť. Blokované sú dva jazdné pruhy. Tunel Sitina je smerom z Lamača do Petržalky uzavretý. Odporúčame obchádzku cez Patrónku," uviedla Silvia Šimková, hovorkyňa bratislavskej krajskej polície.

Podľa Operačného strediska Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Bratislave hasiči pracovali na likvidácii požiaru. "Z miesta nie sú v súčasnosti nahlásené žiadne zranené ani usmrtené osoby," informovali. "Polícia žiada vodičov, aby využili alternatívne trasy. Premávka je v tomto úseku obojsmerne uzavretá," upozornila Šimková.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Viktória Gromová
Zdroj: KR PZ v Bratislave, Foto: FB/Polícia SR - Bratislavský kraj
Netky
Jeseň príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies