Bratislava privíta legendy a budúcich šampiónov: Blíži sa OKTAGON 59

NETKY.SK • 6 Júl 2024, 13:06 • 2 min
Bratislava privíta legendy a budúcich šampiónov: Blíži sa OKTAGON 59

Dve štvrťfinálové boje miliónového projektu Tipsport Gamechanger, návrat strateného syna či rozlúčka legendy. To je iba zlomok z karty blížiaceho sa turnaja OKTAGON 59. Bratislavu čaká azda kvalitatívne najsilnejšie obsadené slovenské MMA podujatie v histórii. Ako vidia júlovú šou pod holým nebom hlavného mesta domáce ikony Samuel „Pirát“ Krištofič a Robert Pukač?

slovakia

left justify in out

Po vyše dvoch rokoch sa pod žlto-čiernu vlajku vráti Milan Ďatelinka (9-7). Účastníka prelomovej prvej série reality šou OKTAGON VÝZVA privíta na staronovom území Ondřej Raška (10-8). „Ani jedného som dlho nevidel zápasiť. Úprimne si netrúfam povedať, kto je teraz v akej forme, ale myslím si, že ako bojovník a technicky je lepší Milan Ďatelinka. Takže mierne favorizujem toho,“ predostrel svoj pohľad Robert Pukač.
 
Minimálne medzi papierových adeptov na zápas večera sa radí poľsko-grécky stret titanov. Niekdajší dočasný šampión Piotr Wawrzyniak (12-6) vyzve finalistu vlaňajšej edície miliónového projektu Andreasa Michailidisa (16-7). „Michailidis ide do strednej divízie. Wawrzyniak ukázal s Vlastom a aj Kinclom, že má kvality... Tu neviem,“ nedokáže si vybrať jedno meno Samuel Krištofič.
 
Jeho bratislavský kolega zasa dáva väčšie šance reprezentantovi z Balkánskeho polostrova. „Wawrzyniak urobil naozaj dojem v zápase s Vlastom a aj Kinclom, podal perfektný výkon. Ale Michailidis je veľmi ostrý, skúsený a tiež silný borec. Takže si myslím, že prednosti Poliaka trochu pominú. Favorizujem Michailidisa,“ objasňuje svoj tip obľúbenec tunajšej scény.

Kto si uchmatne semifinálové miestenky?

S cieľom uchmatnúť si vstupenky medzi kvarteto najlepších vkročia do vzájomnej konfrontácie Losene Keita (13-1) a Predrag Bogdanovič (16-1). Belgičan je na pôde OKTAGON MMA stále nezdolaný a podľa kolegov zo slovenskej metropoly to takto zostane aj po nadchádzajúcom súboji. „Asi vyhrá Keita. Je trošku výbušnejší, ale ani Bogdanovič nebol zlý,“ stručne konštatuje Pirát.

Samuel "Pirát" Krištofič
Samuel "Pirát" Krištofič
Zdroj: OKTAGON MMA

Pozornosť domácich priaznivcov sa bude najviac upierať na zlatý klinec celého večera. Kráľ ľahkej divízie Ronald Paradeiser (19-8) narazí na ďalšiu veľkú kariérnu prekážku. Do protiľahlého rohu klietky sa postaví niekdajší držiteľ opasku KSW Daniel Torres (15-5). „U Torresa som nevidel celý zápas s Lengálom, iba highlighty, no všade som čítal, že je to jeden z najväčších favoritov. Verím, že to bude ťažký zápas. Ale Rony je súčasný šampión, takže podľa mňa výhru obháji. Bude to asi tesné, ale verím mu,“ prikláňa sa na stranu krajana Robert Pukač.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miroslav Rimaszombati
OKTAGON MMA, Zdroj foto: OKTAGON MMA
Netky
Silvester príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies