Bytča: Remeselnícke trhy a workshopy oživia jarmok

NETKY.SK • 11 September 2024, 14:04 • 2 min
Bytča: Remeselnícke trhy a workshopy oživia jarmok

BYTČA - Primátor Miroslav Minárčik dodal, že každoročne navštívia jarmok tisícky ľudí z Bytče a okolia.

slovakia

left justify in out

V Bytči vrcholia prípravy na 26. ročník Bytčianskeho jarmoku.

"V piatok 13. septembra uzavrieme centrum mesta pre motorové vozidlá a Námestie Slovenskej republiky ožije hudbou, tancom a remeslami," informovala hovorkyňa mesta Adriana Brziaková.

Podľa nej program jarmoku odštartuje o 15.00 h, pričom kultúrna časť ponúkne vystúpenia dychovej hudby Hrabovanka, žiakov miestneho centra voľného času a základnej umeleckej školy, heligonkárky Zadubanové a miestnej kapely Arkana.

"Návštevníkom jarmoku zahrajú aj Bystrík, Štefan Repka Goral bands a skupina Hrdza," doplnila Brziaková.

Remeselnícke trhy a workshopy oživia ďalšie zóny námestia. "Tento rok sme najmä pre deti pripravili atrakciu, ktorou budú krivé zrkadlá na začiatku námestia. Veríme, že sa tu zabavia aj dospelí," uviedla Nina Gácik z oddelenia kultúry Mestského úradu v Bytči.

Primátor Miroslav Minárčik dodal, že každoročne navštívia jarmok tisícky ľudí z Bytče a okolia. "Snažíme sa, aby bol jarmok po programovej aj organizačnej stránke čo najlepšie pripravený, aby sa návštevníci cítili dobre a zároveň aj bezpečne," uzavrel Minárčik.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Viktória Gromová
Zdroj: FB/Mesto Bytča, Foto: zilinak.sk
Netky
Jeseň príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies