Bývalá podnikateľka na OnlyFans Victoria Sinis spomína na hrôzy, ktoré ju prinútili opustiť platformu

NETKY.SK • 15 Október 2024, 18:14 • 3 min
Bývalá podnikateľka na OnlyFans Victoria Sinis spomína na hrôzy, ktoré ju prinútili opustiť platformu

Lákala ženy a dievčatá, aby predávali svoju krásu na internete. Dnes je oddaná Bohu a Ježišovi.

slovakia

left justify in out

Ešte pred pár rokmi bola úspešnou podnikateľkou, ktorej sa na tomto poli darilo. Austrálčanka Victoria Sinisová dokázala ťažiť z pravidiel neslávne známej stránky Only Fans a učila tomu aj ďalšie dievčatá. No po čase stále viac zisťovala, že pochybný obsah aj požiadavky stránky nie sú tým, čo by naozaj mala robiť, čo ju napĺňa. Naopak, cítila, že ide sama proti sebe a svojim vnútorným hodnotám.

Predtým som o tejto platforme veľa nevedela. Myslela som si asi to, čo väčšina ľudí: "Aha, veď tam len ukážeš kúsok tela a môžeš si žiť ako boháčka." Verila som, že to je nevinné a oslobodzujúce. Že dievčatám z chudobných pomerov vlastne len pomáham k lepšiemu životu, že je to vlastne pozitívna vec," rozpráva dnes Victoria Sinisová, ktorá po rozhodnutí odísť z OnlyFans otočila svoj život o 180 stupňov. Je zakladateľkou organizácie Creating Gems, ktorá pomáha ženám oslobodiť sa od škodlivých spoločenských očakávaní, a tiež  otvorene hovorí o nebezpečenstve OnlyFans.

Sinisová upozorňuje na to, že platforma len zdanlivo umožňuje ženám kontrolovať typ obsahu, ktorý ponúkajú svojim predplatiteľom. V skutočnosti, keď je dievča úspešné a dosiahne určitý level na platforme, začne do obsahu výrazne zasahovať agentúra. Tá začne najímať imitátorov dievčiny, ktorí v jej mene komunikujú s predplatiteľmi, čím zabezpečujú, že účet bude naďalej dobre zarábať peniaze. Agentúra zasahuje do toho, aby dievča zverejňovalo dostatočne sugestívny obsah na sociálnych sieťach s cieľom propagovať svoj účet OnlyFans. Agentúra tiež vyhľadáva dievčatá na sociálnych sieťach, aby ich naverbovala pre platformu, pričom sa zvyčajne zameriava na tie, ktoré zverejňujú odvážne a provokatívne fotografie. 




Sinisová po odchode z platformy, kde sa jej ako šikovnej marketérke veľmi darilo, priznala, že postupne jej stále viac prekážalo, ako agentúra zasahuje do obsahu dievčat. Čím úspešnejšie sa dievča stalo a malo viac predplatiteľov, tým viac bolo nútené robiť aj veci, ktoré jej vôbec nemuseli byť príjemné. 

Agentúra tlačila tie najšikovnejšie do toho, aby urobili čokoľvek, čo od nich predplatiteľ žiada, len aby ho to sexuálne vzrušilo. "Bola som stále viac znechutená a zdesená z niektorých požiadaviek predplatiteľov. Niekedy dievčatá nútili, aby si na svoje brucho napísali slov „šte--a“. Iné si mali na určitú časť svojho tela napísať meno predplatiteľa, alebo boli žiadané, aby zverejnili svoje fotografie, na ktorých sú zviazané. 

Jeden predplatiteľ chcel zasa vidieť na záberoch ženu visiacu z rímsy, zatiaľčo iná žena jej šliapala na prsty. Sinisová si začala klásť otázky - "No áno, teraz to možno vyerá ako zábava, ale kde sú toho hranice? Kedy bude dievča nútené urobiť niečo, čo ju bude naozaj vážne ohrozovať a ublíži jej, len preto, že si to predplatiteľ žiada a my z toho máme peniaze?"

Po čase padlo rozhodnutie, že v tomto ďalej nechce pokračovať. Bola tak vyčerpaná z pôsobenia na platforme, že túžila robiť niečo celkom iné, niečo prospešné, dobré. Rozhodla sa pomáhať utečencom, a tak zamierila do najbližšieho cirkevného zboru, ktorý poznala ešte z detstva.

Victoria Sinisová si kedysi potrpela na svoj vyzývavý vzhľad, dnes celkom zmenila svoj život.
Victoria Sinisová si kedysi potrpela na svoj vyzývavý vzhľad, dnes celkom zmenila svoj život.
Zdroj: ladbible.com

Sinisová prišla do zboru a žena, ktorá v ten deň pred zhromaždením rečnila, bola zhodou okolností Melinda Tankard Reistová - riaditeľka hnutia pre skupinu proti sexuálnemu vykorisťovaniu Collective Shout. Victoriu úplne ovládlo dojatie, keď počula Melindu hovoriť o nebezpečenstvách dnešnej presexualizovanej kultúry a o tom, že kresťania majú byť na zemi „soľou a svetlom“. Riaditeľka hnutia zdôraznila nebezpečenstvá webových stránok, ako je OnlyFans. 

Po prejave sa Sinisová predstavila Melinde so slovami: „Ahoj, volám sa Victoria. Pracujem pre OnlyFans a nenávidím sa.“ Po dlhom a srdečnom rozhovore sa Victoria len utvrdila v tom, že je na správnom mieste a OnlyFans je už len minulosťou. Po odchode z agentúry v júli 2023 začala Sinisová pracovať v kaviarni, čo zahŕňalo aj čistenie záchodov. No Sinisová - zvyknutá pracovať v nablýskanom svete za veľa peňazí - zistila, že táto práca je pre ňu upokojujúca, príjemná, dáva jej určitý, dovtedy nepoznaný pocit pokory. Začala znovu objavovať svoju vieru v Boha z detstva a celkom zmenila svoj život.

Sinisová dodnes robí na prednáškach aj v médiách osvetu, v ktorej upozorňuje mladé dievčatá, že platforma OnlyFans síce ponúka zdanlivo slobodný a bezstarostný život, no jej temné zákulisie v skutočnosti vyzerá inak. Dodáva, že vlastná dôstojnosť, vyrovnanosť, dobrý pocit a skutočná sloboda duše sa nedajú kúpiť za žiadne peniaze. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Alexandra Elia
Zdroj: christianpost.com, Foto: adelaidenow.com
Netky
Silvester príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies