Česko: Brutálna vražda ženy na autobusovej stanici priamo na námestí

NETKY.SK • 5 Jún 2024, 09:59 • 2 min
Česko: Brutálna vražda ženy na autobusovej stanici priamo na námestí

JEVÍČKO - Českí policajti vyšetrujú násilnú smrť ženy v Jevíčku v Pardubickom kraji. Pátrajú po páchateľovi, ktorý môže byť nebezpečný, informovala tamojšia polícia na sociálnej sieti X. Správu priniesli Novinky.cz a TN.cz.

slovakia

left justify in out

Podľa svedkov došlo k vražde na autobusovej stanici priamo na námestí mesta. Po 34-ročnom mužovi pátrajú desiatky policajtov i za pomoci vrtuľníka, potvrdila hovorkyňa polície Markéta Janovská. Jeho totožnosť zverejnili na internetových stránkach, pričom vyzvali verejnosť, aby sa ho nesnažili zastaviť, ale zavolali na políciu.
 
Na mieste zasahovali aj záchranári, ktorí sa snažili obeti pomôcť. "Na miesto sme vyslali dve posádky, jednu z nich záchranárskym vrtuľníkom z Juhomoravského kraja. Napriek snahe záchranárov už nebolo možné zranenej osobe pomôcť," dodala hovorkyňa pardubických záchranárov Alena Kisiala.
 
Jevíčko je jedno z malých miest vo východnej časti Pardubického kraja v tesnej blízkosti Juhomoravského a Olomouckého kraja. Má približne 2800 obyvateľov.

Obrazok
Zdroj: ČTK


twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Ingrid Vrabcová
Zdroj: Novinky.cz / TN.cz / Pardubická polícia / X, Foto: ČTK
Netky
Jeseň príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies