Čiastočná uzávierka diaľnice D3 pri Svrčinovci: Polícia vyzýva vodičov na zvýšenú pozornosť a trpezlivosť

NETKY.SK • 21 Október 2024, 14:46 • 2 min
Čiastočná uzávierka diaľnice D3 pri Svrčinovci: Polícia vyzýva vodičov na zvýšenú pozornosť a trpezlivosť

Polícia upozorňuje vodičov na čiastočnú uzávierku diaľnice D3 pri moste Svrčinovec, ktorá potrvá do 30. novembra 2024. Práce na výmene mostného záveru budú prebiehať v dvoch etapách a vodiči sú vyzvaní na sledovanie dopravného značenia a dodržiavanie pokynov.

slovakia

left justify in out

Polícia apeluje na vodičov, aby si pozorne všímali prebiehajúcu čiastočnú uzávierku diaľnice D3 na moste Svrčinovec nad železničnou traťou pri Šľahorovom potoku, ktorá potrvá do 30. novembra 2024.

Uzávierka je potrebná na výmenu mostného záveru, ktorá prebehne v dvoch etapách. V prvej etape sa bude pracovať v pruhu smerujúcom na diaľnicu D3 od cesty I/11. V druhej etape sa pracovisko presunie do pruhu smerujúceho z diaľnice D3. Počas prác bude premávka zjednosmernená, a vozidlám nebude povolený vjazd na diaľnicu, no zjazd na cestu I/11 bude povolený.

Pre prístup na diaľnicu smerom do Poľska bude zriadená obchádzková trasa. Vodičov vyzývame, aby sledovali dopravné značenie a dodržiavali pokyny. Pracovisko bude zabezpečené dočasným dopravným značením.

Polícia žiada vodičov o trpezlivosť a ohľaduplnosť. Dôsledné sledovanie dopravného značenia pomôže zabezpečiť plynulosť a bezpečnosť cestnej premávky.

mapa čiastočnej uzávierky D3 pri moste Svrčinovec
mapa čiastočnej uzávierky D3 pri moste Svrčinovec
Zdroj: Tlačový odbor MV SR / Prezídium PZ


twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: Tlačový odbor MV SR / Prezídium PZ, Foto: mojeKysuce.sk (ilustračné foto - diaľnica D3 Čadca - Svrčinovec tesne pred dokončením)
Netky
Silvester príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies