Dievčatko zomrelo v rozhorúčenom aute. Kým umieralo, jej otec hral VIDEOHRY! + VIDEO

NETKY.SK • 6 August 2024, 15:46 • 2 min
Dievčatko zomrelo v rozhorúčenom aute. Kým umieralo, jej otec hral VIDEOHRY! + VIDEO

ARIZONA - Kým sa otec zabával, v rozhorúčenom aute zomieralo malé dievčatko.

slovakia

left justify in out

V americkej Arizone zomrelo hroznou smrťou dvojročné dievčatko. O život prišlo v aute v čase, keď bolo vonku 42 °C. V aute malo byť zatvorené až tri hodiny.

"37-ročný Christopher Scholtes policajtom povedal, že prišiel domov a 2-ročné dievča stále spalo vo vozidle na autosedačke. Auto vraj nechal naštartované a so zapnutou klimatizáciou na príjazdovej ceste a dieťaťom vo vnútri," informovala tamojšia polícia.

Otec údajne nechcel zobudiť spiacu dcérku. Christopher tak vošiel do domu. Matka dievčatka v tom čase nebola doma. Keď prišla, našla nehybnú dcérku v aute, ktorému už v tom čase nebežal motor a bola tak vypnutá aj klimatizácia.

Hoci sa okamžite snažila o resuscitáciu, dievčatku nedokázali pomôcť ani záchranári a v nemocnici bolo vyhlásené za mŕtve.

"Policajní detektívi z Marany dostali v noci incidentu príkaz na prehliadku a vykonali dôkladné vyšetrovanie. Počas vyšetrovania detektívi zaistili kamerové záznamy z okolitých domov a zistili, že dieťa bolo vo vozidle približne tri hodiny," dodala polícia.

Otca o niekoľko dní neskôr zatkli a čelí obvineniu z vraždy druhého stupňa. Podľa New York Post navyše vyšetrovatelia zistili, že v čase, keď jeho dcéra bojovala o život, doma spokojne tri hodiny hral hry na PlayStation.

Ešte zarážajúcejšie vyznieva fakt, že otec vraj vedel, že motor auta sa po 30 minútach na voľnobehu sám vypne. Jeho ďalšie dve dcérky vyšetrovateľom povedali, že ich v aute nechával pravidelne. 

"Povedala som ti, aby si ich prestal nechávať v aute! Koľkokrát som ti to už hovorila?" písala mu žena cestou do nemocnice, keď ešte nevedela, že ich dcérka neprežije.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Viktória Gromová
Zdroj: New York Post, COURT TV, Foto: cnn.com
Netky
Jeseň príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies