Dnes na večeru pripravíme kuracie prsia s pórom. Gurmán Suroviny pre 4 osoby 800 g kuracích pŕs, soľ, mleté korenie, 50 ml bieleho vína, 1 pór, 150 ml smotany na varenie, 1 PL hladkej múky, Príprava Mäso nakrájame na rezance, osolíme, okoreníme a prudko o
Suroviny pre 4 osoby:
800 g kuracích pŕs, soľ, mleté korenie, 50 ml bieleho vína, 1 pór, 150 ml smotany na varenie, 1 PL hladkej múky,
Príprava:
Mäso nakrájame na rezance, osolíme, okoreníme a prudko opečieme na oleji. Pridáme na kolieska nakrájaný pór, podlejeme vínom a udusíme. V smotane rozmiešame múku, prilejeme k mäsu, necháme prejsť varom dochutíme a odstavíme. Podávame s ryžou a čerstvou zeleninou.
Čas prípravy: 60 minút
Prajeme dobrú chuť.
Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies